Vitra
New member
Uğur Dündar Covid-19’u yendi Covid-19’a yakalanan gazeteci Uğur Dündar, hastalığı yendi. Haberi toplumsal medya hesabından paylaşan Dündar, bildirisinde “Değerli dostlarım, ikinci muştuyu de aldım: Bugün yaptırdığım PCR testim az evvel sonuçlandı: NEGATİF. Yani Covid-19 bu sefer sert kayaya çarptı! Uygun dilekler gönderen tüm hoş insanlara sonsuz teşekkürler. Hastalığı bu kadar kısa müddette yenmemde, tam aşılı olmamın hissesi büyük” sözlerine yer verdi.
Dündar ‘hafifçe seyrediyor’ demişti
Uğur Dündar, 6 Ocak’ta test kararınun müspet çıktığını açıklamıştı. Dündar, toplumsal medya hesabından “Ülkedeki müspet olay patlamasından biz de nasibimizi aldık ve Covid-19 test kararım olumlu çıktı. her neyse ki aşılarım tam. Şimdilik yavaşça seyrediyor” bildirisini paylaşmıştı.
‘2 yıldır aşılarımı tümüyle yaptırdım’
Uğur Dündar, geçtiğimiz hafta sunamadığı Demokrasi Arenası’na telefonla bağlanarak son durumunu anlatmıştı. Dündar, “Benim için epeyce büyük sürpriz oldu. Kendimi epeyce kolluyorum. Elimde kolonya ve dezenfektan şişeleriyle dolaşıyorum. 2 yıldır aşılarımı tümüyle yaptırdım. ötürüsıyla bu pandeminin seyri içerisinde piyango bize de isabet etti. Haftaya inşallah canlı yayında durum negatife çevrildikten daha sonra bir daha bir arada oluruz” diye konuşmuştu.
Değerli dostlarım,
İkinci müjdeyi de aldım:
Bugün yaptırdığım PCR testim az önce sonuçlandı: NEGATİF.
Yani Covid-19 bu kez sert kayaya çarptı!
İyi dilekler gönderen tüm güzel insanlara sonsuz teşekkürler.
Hastalığı bu kadar kısa sürede yenmemde,tam aşılı olmamın payı büyük.
— Uğur Dündar (@ugurdundarsozcu) January 10, 2022
Dündar ‘hafifçe seyrediyor’ demişti
Uğur Dündar, 6 Ocak’ta test kararınun müspet çıktığını açıklamıştı. Dündar, toplumsal medya hesabından “Ülkedeki müspet olay patlamasından biz de nasibimizi aldık ve Covid-19 test kararım olumlu çıktı. her neyse ki aşılarım tam. Şimdilik yavaşça seyrediyor” bildirisini paylaşmıştı.
‘2 yıldır aşılarımı tümüyle yaptırdım’
Uğur Dündar, geçtiğimiz hafta sunamadığı Demokrasi Arenası’na telefonla bağlanarak son durumunu anlatmıştı. Dündar, “Benim için epeyce büyük sürpriz oldu. Kendimi epeyce kolluyorum. Elimde kolonya ve dezenfektan şişeleriyle dolaşıyorum. 2 yıldır aşılarımı tümüyle yaptırdım. ötürüsıyla bu pandeminin seyri içerisinde piyango bize de isabet etti. Haftaya inşallah canlı yayında durum negatife çevrildikten daha sonra bir daha bir arada oluruz” diye konuşmuştu.