Spahn maske fırsatlarını açıklamalıdır – ve bunun yerine ARD sitemler

Smug

Active member
Jens Spahn, Corona maskesi anlaşmalarının “siyasi yeniden gerilemesini” suçluyor. Spahn “Berlin Raporu” nda açıklamalı, ancak kamu yasasını ördü.

Jens Spahn tarafından Ard'a yönelik iddialar. Eski Sağlık Bakanı Pazar günü “Berlin'den rapor” da Corona Pandemi'nin başında müzakere ettiği maske anlaşmalarına pozisyon almalıdır. Daha önce Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen özel bir araştırmacının raporu, Spahn'ın yüz koruma maskelerini çok fazla para ve çok az fikirle satın aldığını kanıtlamayı amaçlıyor. “Eksik ekonomik anlayış ve siyasi hırs” CDU politikacısıyla suçlanıyor. ARD'de, Spahn'ın kararlaştırılandan 20 kat daha fazla para harcadığı söyleniyor, böylece Alman vergi mükelleflerinin 3,5 milyar tekrar ödemek zorunda olduğunu söyledi.

REKLAMCILIK

Moderatör Anna Engelke eski Sağlık Bakanı ile yüzleştiğinde, kamu hizmetindeki raporlama suçlandı.

Spahn kamu hukukunu suçluyor: “Bana biraz kaymış gibi görünüyor”

Kendisini savundu: “Bayan Engelke, federal hükümet aracılığıyla yüzyıl krizinde tedarik söz konusu olduğunda kamu hukukunda bile 'maske anlaşmaları' hakkında konuşursa, o zaman bana hangi koşullarda biraz kaymış gibi görünüyor.”

REKLAMCILIK

Maskeler dünya çapında olmayacaktı, Spahn o zamanlar durumu tanımlamaya devam etti ve “Vahşi Batı idi. Ve evet, o zamanlar kamu ihale yasasından sonra maskeler temin etmedik. Bu da federal hükümette kabul edildi, ancak biz hemşireleri, doktorları, insanlar bizim cephede kullanılan insanları korumak için mümkün olduğunca çabuk ulaşmak için her şeyi yaptık.”

REKLAMCILIK

Sinema ve TV alanından daha fazlası

Komik İsrail Sorusu, Şaşkın Konuk Tezleri: Caren Miosga sadece Ard konuşmasında duruyor

Pazartesi,, 16.06.2025 | 08:49

Alman-Irano: İsrail saldırısından sonra Tahran'da ilk “sevinç gözyaşları”-o zaman “uyanış” geldi

Pazartesi,, 16.06.2025 | 08:23

Miosga'daki İslam araştırmacısı: İran rejimi “sadece kendini dalabilir”

Pazartesi,, 16.06.2025 | 07:08

“Güvenilir değil, Malice”: Jamie Oliver yüzünden Tim Mälzer zor bir hata yapıyor

Pazartesi,, 16.06.2025 | 06:49

“Televizyon Bahçesi” nde sadece Kivi Kayıp değil: Yıldız Konuk Tercih Edildi

Pazartesi,, 16.06.2025 | 06:31

EX -Girlfriend René'yi istismar etti (39) – Psikiyatriye girene kadar

Pazartesi,, 16.06.2025 | 06:29

Constantin Schreiber'in emekliliğe “Tagesschau” arzusu yoktu

Pazartesi,, 16.06.2025 | 06:15

Vatandaş Fayda Alıcı ABD'ye göç etmek istiyor-takip etmeyi düşünmüyor

Pazartesi,, 16.06.2025 | 06:14

Stefanie Hertel aniden “Musi oynadığında” duygusal olarak olur

Pazartesi,, 16.06.2025 | 06:12

Stefan Mross yağmura batıyor ve Andy Borg'u suçluyor

Pazartesi,, 16.06.2025 | 06:12

Eski Sağlık Bakanı “Henüz Okuyamadı” Maske Fırsatları Hakkında Brisant'ın Raporu

Spahn, raporda yer alan “eski bir trafik ışıklarının kişisel değerlendirmelerini” medyadan öğrendiği konusunda ısrar etti. Ocak ayında, özel araştırmacı Margaretha Sudhof raporu Sağlık Bakanlığı'nda sundu. Spahn MOMA'da hiç görmediğini vurguladı. “Size Bayan Engelke'yi söyleyebilirim, benim için benim için benim için daha kolay olurdu, rapor halka açık olacak. Şimdiye kadar okuyamadım. Bunu hiçbir şekilde sormadım. Sadece bir şey biliyorum – ve bu da şu anki tartışmayı gösteriyor: Almanya'da acilen bu şekilde çalışmamız gerekiyor! Maskeler konusunun ötesinde.”

Moderatör daha sonra mevcut CDU Sağlık Bakanı Nina Warken'in raporun bir kopyasını teslim edebileceğini önerdiğinde, Spahn şiddetle protesto etti: “Tercihen tedavi edilmek istemiyorum. Şüpheli, bu bir sonraki başlık çevrimiçi olurdu. Bakanlığın açıkladığı gibi bu raporu değerlendirmesini istiyorum.