Son dakika haberi – MHK’de hakem zelzelesi: ‘Sen de bittin! Yoksunuz…’

Sarr

Active member
‘BU HAKEMLERLE BİR METRE YOL GİDİLMEZ’

Yoookkk arkadaş yookkk! Biz eleştirmekten bıktık, MHK uyarmaktan usandı! Kokartlısı, kokartsızı al birini, vur ötekine! Ders almayı bir kenara bıraktılar, bildiklerini okuyorlar! Sizinle bu dönemi nasıl bitereceğiz? Muhteşem Lig’in daha 8.haftası… Ali Palabıyık (FIFA)… Yaşar Kemal Uğurlu (FIFA)… Atilla Karaoğlan…

‘CEPTEN KIYAK YAPTIN’

Üçüne de kırmızı kart! Kırmızı ötesi olan var, o da Ali Palabıyık! Hangi yanılgını yazsak kardeş? Muslera’yı senden çok severiz, başarılı buluruz, örnektir, efendidir! 400. maçı diye kıyak mı yaptın, çift sarıdan kızartmadın! Durrr… Yalnızca o mu? Ya Fatih Terim, ona da kart çıkaramadın! Bitmedi… Maçı 8 dakika uzattın, üç dakika da cepten kıyak yaptın! Daha var…

‘SEN DE BİTTİN, YOKSUNUZ’

Diagne, rakiplerini yatıra yatıra, ite – kaka, el – ense çekerek gidiyor, sen seyrediyorsun! Haydi birini geçtik, ikincisi, üçüncüsü faul değil mi? Maşallahınız var sen ve VAR el birliğiyle üç faulü adeta yok ettiniz, görünmez hale getirdiniz, helal olsun size! Sonuç mu, kızağa çekildin, kızağa… Abdülkadir Bitigen, sen de bittin, dört hafta yoksunuz!

‘KİMSENİN KOKARTINA BAKMAYIN’

Nasıl güzel mi? Ekip arkadaşım Cemal Ersen yazdıysa, doğrudur… Bravo MHK, hiç kimsenin kokartına bakmayın, basın cezayı! Aksi mi? Koltuklarınız sallanır! Demem o ki belgen epey kabarık, onun için birinci sıraya seni aldım, Palabıyık! Gelibolu’da sabah çarşıya indim, Müjtak Özinal isimli bir dostum, uzaktan bana seslendi, “Arap biliyor musun?” dedi, döndüm ona baktım “Hayırdır, sabah sabah” dedim? “Ali Palabıyık, Galatasaray’a teknik yönetici oldu” demez mi, tabi ki hoş bir espri, ben de güldüm, geçtim!

‘YÜREĞİN Mİ YETMEDİ’

Beğendin mi yaptığını Ali Palabıyık, bak sokaktaki spor severlerin lisanına düştün! Yaşar Kemal Uğurlu… Josef, düzgün bir profesyonel, tam bir nazaranv adamı… Direkt tandona basıyor, niçin atmadın? Yüreğin mi yemedi? Ya sana ne demeli Atilla Karaoğlan? Gustavo çift sarıdan kızarmalıydı değil mi? Sen de kervana uydun! Artık sen de radarımdasın, dikkat et!

‘MUCİZE GEREK’

VAR mı? Valla onların VAR’lığı ile yokluğu tartışılır! Olsalar ne olur, şayet olmazsalar ne olur! Biblo üzere Riva’da vitrinde duruyorlar, etliye – sütlüye karışmıyorlar! Lafı eveleyip gevelemeden direkt mevzuya girmekte fayda var! Futbolda daima derler ya ‘mucize’ gerek! Rizespor – Galatasaray maçına bu söz ‘cuk’ diye oturuyor!

‘BAŞ KAHRAMAN PALABIYIK’

Evet, Galatasaray mucizevi bir galibiyet aldı Rize’de! Maç bitiminde Fatih hocamız, “O oldu, bu oldu. bu biçimde bir karakter koyan kadrodan daha sonra öbür şeyin öne geçmesini istemem” dedi. Hoca kendi penceresinden çok haklı… bu biçimde bir galibiyete can kurban, ismi da mucizedir bence! Mucizenin baş kahramanı ise Ali Palabıyık’tır! Yanılıyor muyum hocam?

‘BİTTİ, HOCAM BİTTİ’

Uzatma dakikalarını anımsayın, 8 dakika bitti, Rizespor’un üst üste üç korner atışı yaptığı fotoğrafı başınızdan geçirin… Skor 2-2, Aslan’ın yedek kulübesinde herkes ayakta, dehşet sineması üzere atışları izliyorlar, öteki yandan saatlerine bakıyorlar! Hatta “Bitti, hocam bitti” diye yansılar de gırla! Sanki o atışlardan Rizespor bir gol çıkarsaydı, basın toplantısında Fatih hocamız o kadar sakin olur muydu? Valla ortalık yangın yerine dönerdi alimallah!

EKONOMİSLER İŞ BAŞINDA

A Ulusal Takım’ın yeni teknik yöneticisi Stefan Kuntz, “Kendimden eminim, ilerleyen periyotta Hamit Altıntop’la bir arada mukaveleyi uzatma görüşmeleri de yapacağız” diyor, yani gelecek ismine fazlaca argümanlı. İnşallah, başarılı ol da, senelerca kal, istemeyenin gözü kör olsun! Ancaak, bu oyunda uzun vadeli mukavelelerin pek geçerliliği yoktur, başarısız olduğun anda, verirler tazminatını hoppp ülkene gönderiverirler!

‘BENİ İLGİLENDİRMİYOR’

Stefan Kuntz daha yolun başında, staja mı geldi buraya? A Ulusal Takım’ı yönetmek ustalık işidir, yanılıyor muyum? Artı kimin, ne kadar para aldığı da beni zerre kadar ilgilendirmiyor… Şenol Güneş TL alıyordu, Kuntz ise euro alacak… Haydi bakalım bizim kulvarın ekonomistleri, iş başına!

‘YOLUN AÇIK OLSUN EMRE BELÖZOĞLU’

Emre Belözoğlu’nu yeterli tanırım, benim penceremde özel yeri vardır, severim, başarılı olmasını daima isterim. Saha ortasındaki agresifliği bir yana hoş adamdır, futbolu da güzel bilir. Emre Belözoğlu’nu düzgün tanırım, benim penceremde özel yeri vardır, severim, başarılı olmasını daima isterim. Saha ortasındaki agresifliği bir yana hoş adamdır, futbolu da yeterli bilir. Tribüne çıktığı vakit içinder bile, “Sana tribün değil, yeşil saha yakışır kaptan” diye daima eleştirdim, haklı da çıktım.

‘SÜRPRİZ OLMAYACAK’

Bak tribünden alana indin, Fenerbahçe’de yarım kalmış bir öykün var, onu tamamlama ismine Başakşehir’de büyük bir fırsat yakaladın.Adım üzere biliyorum Emre Belözoğlu, Başakşehir’de yakaladığı bu fırsatı sonuna kadar en âlâ biçimde kullanacaktır, ileride onu farklı yerlerde görürsek ki, bakılırsaceğiz, benim için hiç de sürpriz olmayacak.Futbolun ortasından gelen ve teknik adamlığa soyunan tüm yerli hocalarımızın yanındayım, olmaya da devam edeceğim. Yolun açık, talihin bol olsun hoş adam..

YENİ ÜYE OLANLARA 10 TL İKRAM