Sezgin Baran Korkmaz’ın, TAİK’e üyeliği için bir siyasi referans oldu

Vitra

New member
Sezgin Baran Korkmaz’ın, TAİK’e üyeliği için bir siyasi referans oldu HalkTV ekranlarında yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça prgramına bağlanan Eski TAİK Lideri Ekim Alptekin, SBK Holding ile olan bağları ve hakkında ortaya atılan iddaları cevapladı. Programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alptekin: “Sezgin Baran Korkmaz’ın hiçbir şirketinden maddi çıkarım olmadı” dedi.

Alpteki’in konuşmasından satırbaşları şu biçimde:

*Hükümetle kimi muahedeler yapılmış üzere tabirler duydum. Yanlışsız değil.

*Ben Sezgin Baran Korkmaz’ın hiç bir şirketinden maddi çıkarım olmadı. hiçbir şirketinde idare şurasına girmedim.

*Sezgin Baran Korkmaz’ı TAiK başkanlığım devrinde tanıdım.

*Ben Baran Bey’e söylenildiği üzere değerli bir kapı açtığımı düşünmüyorum.

*Mega Varlık Şirketi’nde 6ay nazaranv yaptım. Bir banka üzere denetlenmiş şirketin İdare Konseyi’nde niye bakılırsav yapmayayım. Ben o şirketin Sezgin Baran Korkmaz ile kontağı olduğunu bilmiyoırdum

*Sezgin Baran Korkmaz’nın bana söylemiş olduği Kingstoon ile öbür iştirakleri oldugunu, Mega Varlık’la bir iştiraki olmadığıydı.

*Ben huzur hakkı almadım rastgele maddi çıkarım olmadı. Bora Jet üzere zahmetli belgeler önüme gelmedi.

*Sezgin Baran Korkmaz’nın otellerinde kalmadım. birlikte tatil yapmadım. Onla bu biçimde bir münasebetim yoktu. aslına bakarsanız şuan davalığım.

*Sezgin Baran Korkmaz’nin, TAİK’e üyeliği için bir siyasi referans oldu. Bu isim bir kabine üyesi değil. Bu kişi muhalefetten de olsa iktidardan da olsa ismini vermeyeceğim.

*Sezgin Baran Korkmaz’ın siyasetçilere rüşvet verdiğini düşünüyorum. Süleyman Soylu ile görüşme yaptığına inanıyorum.