Vitra
New member
Özel: bu biçimdesine alçalabilene “Melih Gökçek” denir TBMM’deki 2022 bütçe görüşmeleri gergin bir havada devam ederken; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hakaretleri daha sonrası CHP’li ve AKP’li vekiller içinde arbede çıkmıştı.
Çıkan hengame daha sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bakılırsavden alınan eski Belediye Lideri AKP’li Melih Gökçek, CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel‘i gaye aldı.
Gökçek, Özel’in pazar günü burnunda ameliyat olduğunu açıklamasına karşın ”Özgür burnunu kırmışlar, nasıl üzüldüm anlatamam” Gökçek, ‘‘Soylu’nun ahımı tuttu sanki? Ne dersin Özer?” sözlerini kullandı.
ÖZGÜR BURNUNU KIRMIŞLAR…
NASIL ÜZÜLDÜM ANLATAMAM…
BANA,SANA YUMRUĞU ATANI SÖYLE BEN ONA SÖYLEYECEĞİMİ BİLİYORUM…
AKLIMA SÜLEYMAN SOYLU’YA “Burnundan fitil fitil getirmezsem namertim” LAFIN GELDİ.
ARTIK SENİN BURNUNDAN GELİNCE, SOYLU’NUN AHIMI TUTTU SANKİ.
NE DERSİN ÖZER? pic.twitter.com/Aa2alwnv0e
— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) December 8, 2021
Özer’den karşılık gecikmedi
CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel de Gökçek’in paylaşımına sert bir lisanla karşılık verdi. Özel “Tüm Meclis, tüm Türkiye 4 gün evvel geçirdiğim bir ameliyat niçiniyle burnumun bandajlı olduğunu biliyor. Bir sıhhat konusunu bile bu biçimdesi bir palavrayla çarpıtabilecek kadar alçalabilene ismi üstünde “Melih Gökçek” denir” sözlerine yer verdi.
Tüm Meclis, tüm Türkiye 4 gün evvel geçirdiğim bir ameliyat niçiniyle burnumun bandajlı olduğunu biliyor.
Bir sıhhat konusunu bile bu biçimdesi bir palavrayla çarpıtabilecek kadar alçalabilene ismi üstünde
“Melih Gökçek” denir. https://t.co/UDIo5prg6B
— Özgür Özel (@eczozgurozel) December 8, 2021
Çıkan hengame daha sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bakılırsavden alınan eski Belediye Lideri AKP’li Melih Gökçek, CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel‘i gaye aldı.
Gökçek, Özel’in pazar günü burnunda ameliyat olduğunu açıklamasına karşın ”Özgür burnunu kırmışlar, nasıl üzüldüm anlatamam” Gökçek, ‘‘Soylu’nun ahımı tuttu sanki? Ne dersin Özer?” sözlerini kullandı.
ÖZGÜR BURNUNU KIRMIŞLAR…
NASIL ÜZÜLDÜM ANLATAMAM…
BANA,SANA YUMRUĞU ATANI SÖYLE BEN ONA SÖYLEYECEĞİMİ BİLİYORUM…
AKLIMA SÜLEYMAN SOYLU’YA “Burnundan fitil fitil getirmezsem namertim” LAFIN GELDİ.
ARTIK SENİN BURNUNDAN GELİNCE, SOYLU’NUN AHIMI TUTTU SANKİ.
NE DERSİN ÖZER? pic.twitter.com/Aa2alwnv0e
— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) December 8, 2021
Özer’den karşılık gecikmedi
CHP Küme Başkanvekili Özgür Özel de Gökçek’in paylaşımına sert bir lisanla karşılık verdi. Özel “Tüm Meclis, tüm Türkiye 4 gün evvel geçirdiğim bir ameliyat niçiniyle burnumun bandajlı olduğunu biliyor. Bir sıhhat konusunu bile bu biçimdesi bir palavrayla çarpıtabilecek kadar alçalabilene ismi üstünde “Melih Gökçek” denir” sözlerine yer verdi.
Tüm Meclis, tüm Türkiye 4 gün evvel geçirdiğim bir ameliyat niçiniyle burnumun bandajlı olduğunu biliyor.
Bir sıhhat konusunu bile bu biçimdesi bir palavrayla çarpıtabilecek kadar alçalabilene ismi üstünde
“Melih Gökçek” denir. https://t.co/UDIo5prg6B
— Özgür Özel (@eczozgurozel) December 8, 2021