Vitra
New member
Karamollaoğlu: Bunun ismi olsa olsa algı idaresidir Bakanlar Heyeti toplantısı daha sonrasında kurdaki artış ve iktisada yönelik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizi bu kadar tuzaktan, bu denli badireden nasıl çıkardıysak, Allah’ın yardımı ve milletimizin takviyesiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından da zaferle çıkartacağız” sözlerini kullandı. Erdoğan’ın bu açıklamalarına Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu’ndan reaksiyon geldi.
“Bunun ismi olsa olsa algı yönetimidir!”
Karamolloğlu, toplumsal medya paylaşımında şu sözleri kullandı:
Artırım değil; ‘güncelleme’,
Yüksek döviz kuru değil; ‘rekabetçi kur’,
Ekonomik Kriz değil; ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ diyerek yaşadığımız meseleler ortadan kalkmıyor, tersine sorunlarımız derinleşiyor.
Bunun ismi iktisat idaresi değil; olsa olsa “algı yönetimi’dir!”
“İlk adımı sorunların var olduğunu kabul etmektir”
Sert tenkitlerini devam ettiren Karamollaoğlu, “Saadet Partisi olarak artık algılar değil tahlil teklifleri konuşulsun istiyor, bunun çabasını veriyoruz. Bunun birinci adımı da sorunların var olduğunu kabul etmektir, kavramlara işimize geldiği üzere takla attırmak değil! Biz sorunları biliyoruz ve bunları çözmeye de talibiz!” dedi.
Erdoğan ile görüşmesinde ‘ekonomide sorun yok’ karşılığı alınca reaksiyon göstermişti
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Karamollaoğlu, “Erdoğan ‘Ekonomide hiç bir sorun yok, beşerler mutlu, işsizlik abartılıyor’ dedi. Ben de ‘Bu kanaat değişmediği surece siz siyasetlerde bir değişiklik yapamazsınız’ dedim” açıklamasında bulunmuştu.
“Bunun ismi olsa olsa algı yönetimidir!”
Karamolloğlu, toplumsal medya paylaşımında şu sözleri kullandı:
Artırım değil; ‘güncelleme’,
Yüksek döviz kuru değil; ‘rekabetçi kur’,
Ekonomik Kriz değil; ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ diyerek yaşadığımız meseleler ortadan kalkmıyor, tersine sorunlarımız derinleşiyor.
Bunun ismi iktisat idaresi değil; olsa olsa “algı yönetimi’dir!”
“İlk adımı sorunların var olduğunu kabul etmektir”
Sert tenkitlerini devam ettiren Karamollaoğlu, “Saadet Partisi olarak artık algılar değil tahlil teklifleri konuşulsun istiyor, bunun çabasını veriyoruz. Bunun birinci adımı da sorunların var olduğunu kabul etmektir, kavramlara işimize geldiği üzere takla attırmak değil! Biz sorunları biliyoruz ve bunları çözmeye de talibiz!” dedi.
Erdoğan ile görüşmesinde ‘ekonomide sorun yok’ karşılığı alınca reaksiyon göstermişti
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Karamollaoğlu, “Erdoğan ‘Ekonomide hiç bir sorun yok, beşerler mutlu, işsizlik abartılıyor’ dedi. Ben de ‘Bu kanaat değişmediği surece siz siyasetlerde bir değişiklik yapamazsınız’ dedim” açıklamasında bulunmuştu.