Hekimi CİMER’e şikayet edip maaşını istedi tezi

Vitra

New member
Hekimi CİMER’e şikayet edip maaşını istedi tezi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğba Naziroğlu tarafınca toplumsal medya platformu Twitter üzerinden bir paylaşım yapıldı. Naziroğlu, Cumhurbaşkanlığı İrtibat Merkezi (CİMER) ‘ne yapılan bir şikayeti paylaşarak “Yakında altınızdaki arabayı da isterlerse şaşırmayın… Devlette tabip bırakmamaya yemin etmişler” dedi.

Naziroğlu’nun paylaşımına nazaran, AKP üyesi olduğunu vurgulayan bir vatandaş, “Selamın aleyküm sayın cumhurbaşkanım nasılsın güzelsindir inşallah” diyerek şikayetini yazıyor. Şikayet yazısına göre vatandaş, 16 Kasım 2021 tarihinde Balıkesir Gönen Devlet Hastanesi’nden randevu alarak bir diş doktoruna başvurduğunu ve dişinin çekilmesine karar verildiğini aktarıyor. Diş çekimi süreci öncesinde tabibin kendisine kullanımı gereken birtakım antibiyotik ve ilaçlar yazdığını lisana getiren vatandaş, ilaçlarını nizamlı olarak kullandığını ve 3 Aralık 2021 tarihinde yine tabibine diş çekimi için başvurduğunu tabir ediyor. Lakin, tabibinin kendisine, ‘Ben bu dişi çekemem, beni aşar’ söylemiş olduğini ve diş çekimini gerçekleştirmediğini söylüyor.

AKP üyesi vatandaş, yaşadığı bu hadiseden daha sonrasını şöyleki anlatıyor:

“Çekemeyeceği dişe niçin ilaç veriyor? Ben artık bu antibiyotik ve ağrı kesici hapları boşuna mı kullandım? Şikayetçiyim. Kendisine maaş, para cezası verilmesini ve verilen para cezasının bana ödenmesini talep ediyorum. İlaçları, antibiyotikleri boşuna kullandığım için paranın bana ödenmesini talep ediyorum.

Sayın Cumhurbaşkanım Allah sen ve dava arkadaşlarınızdan razı olsun inşallah. AKP üyeniz…”

Naziroğlu’nun paylaşımı Twitter’da gündem oldu.