‘Başbakan Meral’ sloganları

Vitra

New member
‘Başbakan Meral’ sloganları Halk TV‘de Önderler Özel programına katılan DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener, cumhurbaşkanılığına aday olmayacağını, başbakanlığa aday olacağını birinci sefer açıklamıştı.

Kırşehir’in Kaman ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener, “Başbakan Meral” sloganıyla karşılandı.

Ziyaret sırasında birtakım vatandaşlar, Akşener’e, yalnızca esnafı ziyaret etmesi niçiniyle serzenişte bulunarak, kendilerini de dinlemesini istedi.

Meral Akşener, ondan sonrasında Kırşehir Belediye Lideri Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye girişinde vatandaşlara hitap eden Akşener, 20 Ocak 2020’den beri yaklaşık 20 aydır Türkiye’yi gezerek, yurttaşlarla bir ortaya geldiğini anımsattı.

Akşener: Mutlu oldum

Akşener, “Biz, sizin sesiniz olmak üzere buradayız. Esnaf için müşteri velinimettir. Seçmen de siyasetçi için velinimettir. Çok uzun vakittir seçmen, millet, velinimet olmaktan çıktı. Artık el ele vereceğiz, seçmen ve bu millet velinimet olacak. Benim geldiğim üzere bütün ağaları buraya getireceksiniz. El ele tutuşacağız sizinle, seçmeni bir arada velinimet haline getireceğiz” diye konuştu.

Konuşmasının akabinde bir gazetecinin, Kaman ilçesinde “Başbakan Meral” sloganı atılmasını nasıl karşıladığını sorması üzerine Akşener, “Memnun oldum” karşılığını verdi.

Fotoğraf: DHA