Yaşlı hanımı dövüp paralarını çaldı: Sözü pes dedirtti

Vitra

New member
Yaşlı hanımı dövüp paralarını çaldı: Sözü pes dedirtti Seyhan Mahallesi’nde yalnız yaşayan ve göğüs kanseri tedavisi bakılırsan Lütfiye Atbeyen, 25 Aralık günü konuta gelen kuşkulu, kapıyı çaldı. Atbeyen, kapıyı açtığında yüzünü cerrahi maskeyle gizleyen bireyle karşılaştı. Kuşkulu, bağırmaması için hanımın ağzını eliyle kapatıp, içeri sürükledi. Atbeyen’i dakikalarca darbeden kuşkulu, hanımın baygınlık geçirmesiyle yatak odasına gitti. Kuşkulu, dolabın ortasındaki 4 bin TL, 6 çeyrek ile 1 tam altın ve ziynet eşyalarını çalarak kaçtı. Bu anlar ise sokaktaki güvenlik kamerasına yansıdı.

Operasyonla yakalandı

bir süre daha sonra kendine gelen Lütfiye Atbeyen, komşularından yardım istedi. Yüzü kanlar ortasında kalan bayan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis de şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Takımlar, güvenlik kamerası imgelerinden şüphelinin, Habip Kölge olduğunu belirledi. Bir mobilya dükkanında personel olarak çalışan Kölge’nin, olay yerine iş arkadaşı Oğuzhan T.‘nin kullandığı arabayla geldiği tespit edildi. çabucak sonrasında harekete geçen polis, şüphelileri D-400 yolundaki iş yerine düzenlenen operasyonla yakaladı.

‘Belki 20 dakika beni dövdü’

Dehşet anlarını anlatan Lütfiye Atbeyen, “3 sefer kapı çaldı. Kapıyı açtım. Elleri eldivenli, yüzü maskeli bir biçimde karşıma çıktı. hiç bir şey söylemeden ağzımı kapatıp, dövmeye başladı. Yere düştüm, ‘Allah’ını seversen bırak beni’ dedim, bırakmadı. Tahminen 20 dakika beni dövdü. Tek başımaydım, fazlaca korktum. Yere düşüp, bayılınca altınlarımı ve paramı çalıp, gitmiş. Onlar benim kefen paramdı” diye konuştu.

Emniyete gdolayılen Habip Kölge ise sözünde, “Teyzenin parası ve altınları olduğunu biliyordum. Alkolün etkisindeydim ve talihimi denedim” dedi.

İşlemlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Kölge, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, Oğuzhan T. ise isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldı.