Yasadışı çöp operasyonu sonrası: Fabian Hambüchen polis tarafından aranıyor

Smug

Active member
Olimpiyat şampiyonu Fabian Hambüchen çöpünü komşusunun evine attı ve kameralara yakalandı. Daha sonra polis müdahale etti.

Olimpiyat galibi Fabian Hambüchen ilk kez profesyonel başarısı nedeniyle değil, tuhaf bir çöp olayı nedeniyle manşetlere çıkıyor. “bild.de”nin haberine göre, eski profesyonel jimnastikçinin kasım ayında komşusunun evine çöp attığı söyleniyor.

Buna göre çeşitli karton kutuları ve elektronik atıkları sormadan komşusunun çöp kutusuna attı. Sorun: Komşu, olayı bir güvenlik kamerası aracılığıyla görebildi ve hemen polisi aradı.

REKLAMCILIK
Fabian Hambüchen polis tarafından aranıyordu

Fotoğraflarda Hambüchen'in arabası ve plakası da görülebildiği için polis, eski profesyonel sporcunun fail olduğunu hızla tespit edebildi. Bild.de'nin haberine göre Hambüchen'in yaklaşık 300 metre uzaklıktaki evini ziyaret etmek istediklerinde ev boştu ve Hambüchen'den iz yoktu. Komşunun şikayeti üzerine Hambüchen artık polis tarafından aranıyordu.

REKLAMCILIK
Fabian Hambüchen özür diler: “Bu iyi bir fikir değildi”

Ancak 2022 yılında eşi Viktoria ile evlenen Fabian Hambüchen, her şeyi hızla açıklığa kavuşturmayı başardı. Kendisini aradıklarını öğrenince hemen polise başvurdu. “bild.de”ye şöyle açıklıyor: “Eşim Viktoria ve ben şu anda taşınıyoruz. Eski evin temizliği bitti. Elimizde hâlâ atılacak son şeyler vardı. Eşyaları hiç düşünmeden bir sonraki konteynere attım. “

Hambüchen o zamandan beri çöp kampanyası için özür diledi: “Bu iyi bir fikir değildi ve özür dilerim. Özür diledim ve bizzat polise gittim. Elbette cezayı hemen ödeyeceğim! Bir ceza olmalı.”

Hambüchen artık dört haneli bir ceza ödemek zorunda kalabileceğini kabul etmiş görünüyor: “Bu bana kesinlikle ders olacak.”