Whatsapp Durumları Alt Alta Nasıl Yapılır ?

Ervaniye

Global Mod
Global Mod
Whatsapp Durumları Alt Alta Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar, hepimizin bildiği gibi Whatsapp, günümüzde en popüler iletişim araçlarından biri haline geldi. Birçok kişi tarafından sıkça kullanılan bu platformun bir özelliği de "Durumlar"dır. Durumlar, anlık paylaşımlarınızı arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanın harika bir yolu olabilir. Ancak, bazen birden fazla durumu alt alta eklemek isteyebilirsiniz ve bunu nasıl yapacağınızı merak edebilirsiniz. İşte size adım adım bir rehber!

1. İlk Adım: Whatsapp Uygulamasını Açın

İlk adım olarak, Whatsapp uygulamanızı akıllı telefonunuzda açın. Uygulama genellikle ana ekranınızda bulunacaktır. Eğer bulamazsanız, uygulama menüsünde arama yapabilir veya "Whatsapp" yazarak arayabilirsiniz.

2. İkinci Adım: Durumlar Sekmesine Geçin

Whatsapp'ı açtıktan sonra, ekranın üst kısmında genellikle "Durumlar" sekmesini göreceksiniz. Bu sekme, durumlarınızı düzenlemeniz ve paylaşmanız için tasarlanmıştır. Durumlar sekmesine tıklayarak bu bölüme geçin.

3. Üçüncü Adım: Durum Oluşturun

Durumlar sekmesine geçtikten sonra, genellikle "Durumumu Güncelle" veya benzeri bir düğme göreceksiniz. Bu düğmeye tıklayarak yeni bir durum oluşturma ekranına geçin. Burada, fotoğraf, video veya metin tabanlı bir durum paylaşabilirsiniz.

4. Dördüncü Adım: Metin Durumu Ekleyin

Metin tabanlı bir durum oluşturmak istiyorsanız, metin eklemek için uygun alanı bulun. Buraya istediğiniz metni yazın. Birden fazla durumu alt alta eklemek istiyorsanız, her bir durumu ayrı ayrı yazmanız gerekecek.

5. Beşinci Adım: Durumları Yayınlayın

Durumlarınızı oluşturduktan ve metinleri yazdıktan sonra, paylaşmak için genellikle bir "Gönder" veya "Yayınla" düğmesi bulunur. Bu düğmeye tıklayarak durumlarınızı yayınlayabilirsiniz. Ancak, bu durumları alt alta eklemek için biraz hile yapmamız gerekecek.

6. Alt Alta Durumları Yayınlama Hilesi

Whatsapp'ta doğrudan durumları alt alta eklemek için bir özellik bulunmamaktadır. Ancak, bu hileyi yapmanın bir yolu var! Durumlarınızı tek tek oluşturduktan sonra, her bir durumu yayınladıktan sonra bir sonraki durumu oluşturmadan önce birkaç satır boşluk bırakın. Böylece, durumlarınız alt alta görünecektir.

Sonuç olarak, Whatsapp durumları alt alta yapmanın doğrudan bir özelliği olmasa da, bu hileyi kullanarak istediğiniz şekilde durumlarınızı düzenleyebilirsiniz. Artık, birden fazla durumu paylaşmak istediğinizde bu adımları izleyerek kolayca yapabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa, çekinmeden sormaktan çekinmeyin!