Ulusal voleybolcu Zehra Güneş’ten makûs haber! Meriç Aral dayanak verdi

Sarr

Active member
2020 Tokyo Olimpiyatları’na giden ve herkesi hayran bırakan Filenin Sultanları, gündemden düşmüyor. Kadronun parlayan isimlerinden olan Zehra Güneş berbat haberi toplumsal medyadan verdi. İşte gelişmeler…

BÜYÜK MUVAFFAKİYET

Sergiledikleri gayret ve performansla isminden kelam ettiren Filenin Sultanları, CEV’de dünya üçüncüsü olmayı başardı. Tüm oyuncular birer birer beğenilirken Meryem Boz, Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş biraz daha fazla konuşuldu ve ön plana çıktı.

ZEHRA’YA BÜYÜK İLGİ

Korelileri kendisine hayran bırakan ve toplumsal medya üzerinden kısa müddette 1,3 milyon takipçiye ulaşan Zehra, NBA’in en büyük yıldızlarından Kevin Durant ile de takipleşmeye başlamıştı.

BERBAT HABERİ VERDİ

Vakıfbank’ın yıldız ismi Zehra Güneş bir müddetdir alanlardan uzak kaldı. Genç voleybol toplumsal medya paylaşımı ile makus haberi rtakipçileriyle duyurdu. İşte Zehra’nın paylaşımı…

‘BİRAZ VAKİT GEREKİYOR’

“Geçtiğimiz haftalarda omzumda yaşadığım sakatlığın tedavi süreci hala devam ediyor. Maalesef sakatlıklar da profesyonel sporculuğun bir kesimi ve bununla da baş etmemiz gerek. her neyse ki fazlaca büyük bir sorun yok, biraz vakit gerekiyor. Şu anda tek isteğim kuvvetli bir biçimde alana dönmek ve kadroma bir daha katkı vermek. Bunun için de son hız çalışıyorum. İlgilenen, merak eden herkese de sevgilerimi sunuyorum”

MERİÇ ARAL’DAN ZEHRA YORUMU

Paylaşım daha sonrası ulusal ekip arkadaşları Meliha İsmailoğlu, Tuğba Şenoğlu nazar boncuğula takviye verirken ünlü oyuncu Meriç Aral, “facan yansın kardeşim” yorumunda bulundu.

ZEHRA GÜNEŞ HERKESİ BÜYÜLEDİ

Başarılı ve hoş voleybolcu tüm bunlar haricinde yaptığı makyajla ve giysi usulüyle konuşulurken, son hali ise bir daha herkesi etkiledi.

ŞEKLİ OLAY OLDU

Ulusal voleybolcu, siyah deri ceketi ve pantolonunun içerisine giydiği beyaz büstiyer ve gömlekle objektif karşısına geçti. Kombinini beyaz çantası, spor ayakkabıları ve güneş gözlüğü ile tamamlayan Zehra Güneş’in biçimi dikkat çekti.

EBRAR’DAN ESPİRİLİ YORUM

22 yaşındaki Güneş’in, “Yolumun üzerinde…” notunu düştüğü gönderisi kısa müddette 266 binden çok beğeni ve yorum aldı. Ulusal voleybolcunun fotoğraflarına ekip arkadaşları Ebrar Karakurt ve Naz Aydemir Akyol da kayıtsız kalmadı. Karakurt, “Abi bu ne! Titrettin beni!” tabirlerini kullanırken, Akyol ise, “Kapat kız belini, böbreklerini üşüteceksin.” formunda esprili bir yorumda bulundu.

RONALDO HAYRANLIĞI

22 yaşındaki atlet Ronaldo’ya hayranlığyla ilgili olarak, “Cristiano Ronaldo’ya farklı bir hayranlığım var. Nitekim yaptığı işin bu kadar şuurunda olan, bu kadar profesyonel yaşayan öteki bir sportmen görmedim. Bu alanda örnek bir sporcu” diye konuştu.

VOLEYBOL İTİRAFI

Zehra Güneş daha evvel yaptığı açıklamada, “Voleybola başlamadan evvel sporla hiç alakam yoktu. Akademik başarıma hayli odaklı bir insandım” dedi

“KULLANMIYORUM”

Zehra Güneş katılığı bir programda erkek arkadaş konusunda ise “Erkek arkadaş kullanmıyorum, meslek odaklıyım.” kelamlarıyla gündem olmuştu.

PİYANO ÇALDI

Öte yandan ulusal voleybolcu saha ortasında olduğu kadar saha haricinde da yeteneklerini sergiliyor. Kronik inflamatuvar hastalıklarına dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Güneş, piyanodaki hünerlerini konuşturdu.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM