Uçak kazasında ölen pilotun son siparişi ortaya çıktı

Vitra

New member
Uçak kazasında ölen pilotun son siparişi ortaya çıktı Yunuseli havalimanından havalandıktan daha sonra Bursa’da düşen eğitim uçağındaki 2 şahıstan biri olan Yunuseli Havacılık Derneği Lideri iş insanı pilot Hakan Köksal’ın kazadan bir süre evvel Manisalı ressam Hidayet Gültekin’e aile tablosu siparişi verdiği öğrenildi.

‘Tabloyu almalarını beklerken büyük acı yaşadık’

Milliyet’in haberine bakılırsa, Köksal’ın aile portresi için aile bireylerinin birer fotoğrafını kendisine ulaştırdığını ve bu fotoğraflardan yola çıkarak bir aile portresi yaptığını anlatan Ressam Hidayet Gültekin, kendisinin de aile üzere Sivaslı olduğunu ve çocukluktan beri tanıdığı beşerler olduğunu söylemiş oldu.

Büyük bir keder yaşadığını tabir eden Gültekin, şu sözleri kullandı:

Tablodaki Köksal ailesi, Bursa’daki KPS Endüstrinin sahipleri. Benim çocukluk arkadaşım. Ben de onlar da Sivaslı. Uzaktan da akrabalığımız var. Çok da sevdiğim kıymet verdiğim bir aile. Beni aradı, ‘Aile tablomuzu yapar mısın? Gülümseyen bir edayla olsun tablodaki herkes.’ dedi. Tabloyu çalıştık. Çalışırken de bir taraftan hüzünlere de şahit olduk. Ağabeyi Yaşar Köksal’ın koronadan vefatı, annesinin vefatı ile aile bu acıyı yaşarken ardından Hakan Köksal’ın uçak kazasıyla hakikaten hayli büyük bir hüzün yaşadık. Vefatından 10 gün evvel beni arayarak görüştük. Tabloyu ziyan görmemesi için kargoyla göndermememi istedi kendisinin bir araçla tabloyu aldıracağını söylemiş oldu. Tabloyu almalarını beklerken uçak kazası daha sonrası ailesi ve tüm sevenleri olarak büyük bir acı yaşadık. Allah yerini Cennet eylesin. Bizim için epey kıymetli bir aile. Tırnaklarıyla bir yere gelen beşerler, epeyce azimli ve hayırsever beşerler. Orada artık ipi göğüsleyecek Fatih Yılmaz bu ailenin başkanlarından ve sevdiğimiz bir insan. Allah yardımcısı olsun. Tüm aileye bir daha metanet diliyorum. Acıları bizim acılarımız yeri cennet olsun.

İşte uçak kazasında hayatını kaybeden Köksal’ın sipariş ettiği aile tablosu: