TikTok yıldızı Deborah Finck nadir görülen kanser türünden öldü

Smug

Active member
TikTok topluluğu gerçek bir harikaya veda etmek zorunda: Etkileyici Deborah Finck, 57 yaşında nadir görülen bir kanser türünden öldü.

Deborah Finck, sosyal ağlarda “Dadı 911” olarak biliniyordu. Topluluğu ona sürekli olarak yeni içerik sağladı ve son birkaç yılda büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Yalnızca TikTok'ta yaklaşık 420.000 takipçisi vardı. Ancak fenomen 57 yaşında hayatını kaybetti. Kızı, acı haberini internette paylaştı.

Kızı TikTok yıldızının yasını tutuyor

“Sen bir insanın isteyebileceği en güzel anne ve en iyi anneydin. Bana gücü, cesareti ve mertliği, gerçekten sevmenin ve asla pes etmemenin ne demek olduğunu öğrettin. Bana inandın, yanımda durdun ve koşulsuz sevginin ne demek olduğunu bana gösterdin” diye yazıyor kızı Katerina, Instagram'da duygusal bir paylaşımda.

REKLAMCILIK

Kızı, annesiyle birlikte birkaç fotoğraf yayınladı. Ancak yaklaşık 5 yıl önce Deborah Finck'e nadir görülen bir kanser türü teşhisi konuldu. Deborah Finck sonuçta hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybetti.

Kocası Paul da internette şunları paylaştı: “Bugün, sevgili eşim Deborah'ın vefat ettiği haberini, yüreğim harap halde paylaşıyorum. Kanserle beş yıl süren cesur ve amansız bir mücadelenin ardından, bu dünyadan huzur içinde, sevgiyle çevrili olarak ayrıldı. […] Şimdi dinlen aşkım. Mücadeleniz bitti ve özgürsünüz. Tekrar buluşana kadar her zaman kalbimde olacaksın.”

Çok sayıda hayran da başsağlığı diledi ve aileye zor dönemde bol güç diledi. Ancak son birkaç ayda TikTok onun uzun yaşamayacağının farkındaydı ve hastalığını kamuoyuna açıklamıştı. Son Haberlarda ailesine veda sözleri gönderdi.