Stuttgart’ta kanlı eylem: Boksör balkonda başından vurularak öldürüldü

Smug

Active member
Çarşamba akşamı balkonunda cansız bir adam bulundu. Vurulmuştu. “Bild” gazetesinin haberine göre polis, helikopter ve drone’un da dahil olduğu geniş çaplı bir insan avı başlattı. Müfettişler o gece başarılı bir arama yapıldığını ve 42 yaşındaki bir adamın tutuklandığını bildirdi. Şimdi ortaya çıktı: Fail olduğu iddia edilen kişinin, mağdurun eski bir arkadaşı olduğu söyleniyor.

Mahallede motosiklet yüzünden kavga çıktı

Mahalle sakinleri gazeteye Emre Ö. Boşandığından beri annesiyle birlikte yaşıyor. Kurban iki çocuk babasıdır. Failin komşu binada yaşadığı söyleniyor. Evin önünde devrilen motosikletin büyük tartışmaya yol açtığı belirtildi.

Komşular, aracın devrildiğini ve fail olduğu iddia edilen kişinin bu yüzden çıldırmış olabileceğini söylüyor. Bir komşu şunları söyledi: “İlk başta ben olduğumu sandı. Salı akşamı beni dışarıda durdurdu ve kafama şişeyle vurdu. Hastaneye kaldırıldım.”

Emre O. birkaç metre uzaktan başından vuruldu

Ertesi gün şüpheli fail Emre Ö.’ye saldırdı. en. Görgü tanıklarının ifadelerine göre önce evin önünde durup bağırdı. Ö.’nün annesi. Önce dışarı çıktı, ardından kurban balkona çıktı. Fail birkaç metre uzaktan ateş ederek Ö.’ye çarptı. kafasına isabet etti ve bunun üzerine öldü.

Fail bir tanıdığının evine kaçtı ve orada tabancayla yakalandı. Tartışmanın motosikletin düşmesi nedeniyle büyüyüp büyümediği henüz bilinmiyor. Bir polis sözcüsü Bild’e şunları söyledi: “Suçun Haberin Detaylarıı bilinmiyor ve hemen soruşturulması gerekiyor.”