Son dakika haberleri: Tümer Metin’den Vitor Pereira’ya şok suçlama! ‘Taktın ve oynatmıyorsun’

Sarr

Active member
TÜMER METİN’DEN ŞOK SUÇLAMA

Gaziantep FK, Spor Toto Harika Lig’in 16’ncı haftasında alanında ağırladığı Fenerbahçe karşısında 3-2 galip geldi. Kritik maçın akabinde Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Vitor Pereira’ya yönelik sert tenkitler yaptı. Tümer Metin, Portekizli teknik adamın yıldız futbolcuyu oynatmaması daha sonrası şok bir suçlamada bulundu. İşte Tümer Metin’in yorumları…

‘ALİ KOÇ SABRETMEK ZORUNDA’

“Fenerbahçe’de lider Ali Koç’un birinci yılı olsa 5. hafta falan kovacağı hocaya sabretmek zorunda, hala. Sabretmek zorunda. Pereira’nın geleceği? Bilmiyorum, tasarrufu idare heyeti ve lider, ya da lider kendi başına bir biçimde verecektir. Benim fikrim, bu beraberliğin ekibe hayli fazla yarar sağlayacağı kanaatinde değilim.”

‘KAZANDIĞI HAFTALAR BİLE ŞAD ETMEDİ’

“Fenerbahçe, dönem başından bu yana kazandığı haftalar dahil mutlu etmedi. Oyun şad etmedi. Tersine kaybedebilir Fenerbahçe ancak hayli dominant, baskın, genine uygun oyunu oynarsın kaybedersin lakin o oyun seni taşır. bu türlü kazansan da taşımayacak.”

‘PSİKOLOJİK OLARAK DA YIPRANDI’

“Bu da kulübün son yıllarde ortasından geçtiği durumla gerçek orantılı. Sonuca ulaşalım da nasıl olursa olsun. Biraz ruhsal olarak da yıprandığını düşünüyorum Fenerbahçe’nin. Biraz rahatlamak için de kuvvetli bir oyuna muhtaçlığı var Fenerbahçe’nin.”

‘KONUŞMAKTAN YORULDUM’

“Ben Fenerbahçe’de Dimirtis Pelkas’ı konuşmaktan yoruldum, ne olabilir bu kadar Pelkas’ta, ne olabilir? Bir içeri atarsın, haydi kardeşim dersin.”

‘TAKTIN VE OYNATMIYORSUN’

“Pelkas’a taktın ve oynatmıyorsun. Taktın yani bunun öteki bir açıklaması yok. Frankfurt maçında oynadı lakin ben ne yapayım o maçı? Futbolcunun gönlünü bu biçimde alamazsın.”

‘SANA KATKI SAĞLAYABİLİR’

“Pelkas’ı bugün son 10-15 dakika oyuna atsan, emin ol sorumluluk duygusu ile sana katkı sağlayabilir. Vurdumduymazlık yapacağını da düşünmüyorum.”

PEREIRA’YLA DÜŞÜŞE GEÇTİ

Fenerbahçe’de geçen dönem güzel bir performans gösterilen Dimitris Pelkas, Vitor Pereira ile birlikte düşüşe geçti. 28 yaşındaki on numara bu dönem 13 maçta müddet aldı. Deneyimli futbolcu bu müsabakalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

BURADA ORANLAR ÇOK DAHA YÜKSEK