Son dakika haberleri: Sergen Yalçın’ın soyunma odası konuşmaları ortaya çıktı! ‘İstifa etmekten çekinmem’

Sarr

Active member
SERDAR SARIDAĞ – SKORER ÖZEL

Alanyaspor’a 2-0 yenildikleri maçtan daha sonra yenilginin sorumluluğunu üstüne almadığını belirterek, topu oyuncularına atan Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın’ın bu sözleri niye kullandığı ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın alanda adeta uyuyan futbolcularını şoka sokarak uyandırmak için devre içinde ‘istifa’ kartını masaya koyduğu belirlendi.

N’SAKALA TAKIM DIŞI BIRAKILDI

Beşiktaş Kulübü, teknik heyetin sonucuyla bir müddetdir idmanlara alınmayan Fabrice N’Sakala’nın takım dışı bırakıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim konseyimizin sonucu ve teknik heyetimizin onayıyla futbolcumuz Fabrice N’Sakala süreksiz mühletle takım dışı bırakılmıştır. Fabrice N’Sakala bundan daha sonra çalışmalarını futbol A kadromuzdan farklı sürdürecektir” sözleri kullanıldı.

DEVRE ORTASINA KADAR DEVAM EDECEK

Beşiktaş’ın Trabzonspor’a son dakika golüyle 2-1 yenildiği maçtan daha sonra Yusuf Sarı’nın toplumsal medya paylaşımını beğenen N’Sakala, teknik heyet ve taraftarların reaksiyonunu çekmişti. Demokratik Kongolu oyuncunun devre sonuna kadar takım haricinde tutulacağı öğrenildi.

‘NEREDE OLDUĞUNUZUN FARKINA VARIN’

Soyunma odasında oyuncularına hitap eden Sergen Yalçın’ın, “Futbolda şüphesiz yenilgi de var fakat Beşiktaş’ta isteksiz futbolcu olmaz. Burası Beşiktaş… Nerede olduğunuzun farkına varın artık” tabirlerini kullandığı öğrenildi.

‘SİZE LAF GELMESİN DİYE SORUMLULUK ALIYORUM’

Oyuncularının makus performansını pahalandıran Sergen Yalçın kelamlarına, “Beşiktaş’ın topçusu alanda bu biçimde dolaşamaz. Her maçtan daha sonra size laf gelmesin diye sorumluluk alıyorum. Bu makûs gidişatta hepimizin hissesi var lakin bunu değiştirmek en başta sizin elinizde. Ben o denli istifa etmekten falan da çekinmem bunu bilin” formunda devam etti.

‘İSTİFA ETMEKTEN DİĞER SEÇENEK KALMAZ’

Sergen Yalçın öğrencilerine istifa etmekten çekinmediğini belirterek, “Benim istifa etmemi isteyenler olabilir lakin siz evvel çıkıp, Beşiktaş’a yakışır bir biçimde oynayacaksınız. bu biçimde oynarsanız bana istifa etmekten öteki seçenek kalmaz” dedi.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Devreyi 1-0 geride kapatan siyah-beyazlı kadrosu ateşlemek için bu biçimdesine sert bir konuşma yapan Sergen Yalçın, ikinci yarıda değişen bir şey olmaması üzerine hem hayal kırıklığına uğradı tıpkı vakitte sonlandı.

‘BEŞİKTAŞ BÜYÜKLÜĞÜNÜN FARKINDA OLMAYANLAR VAR’

Basın toplantısında, “Bu maçın sorumluluğunu almam” diyen siyah-beyazlı hocanın, yardımcıları ile yaptığı toplantıda ise “Ben mi alana çıkıp oynayayım! Kendimi geçtim Beşiktaş taraftarı bu biçimde bir oyunu hak etmiyor. Demek ki burada Beşiktaş’ın büyüklüğünün farkında olmayanlar var” diye konuştuğu aktarıldı.

AJAX MAÇINA PELJTO ATANDI

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun 5. haftasında Beşiktaş ile Ajax içinde oynanacak müsabakayı Bosna Hersek Futbol Federasyonu’ndan İrfan Peljto yönetecek. Karşılaşmada Peljto’nun yardımcılıklarını Senad Ibrisimbegovic ile Davor Beljo yapacak. İrfan Peljto, Fenerbahçe’nin 4 Kasım’da Antwerp’i deplasmanda 3-0 yendiği UEFA Avrupa Ligi maçında misyon yaparken, başarılı idaresiyle dikkat çekmişti.

BATSHUAYI SEVİNCİ

Kartal bir günlük müsaadenin akabinde Şampiyonlar Ligi’nde Ajax ile yarın alanında oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı futbolcuların, istasyon koşularından daha sonra pas çalışmaları yaptığı aktarıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren egzersizin, yarı alanda çift kale maç ve şut çalışmasıyla tamamlandığı bildirildi. Sakatlığı düzelen Michy Batshuayi idmanın tamamında kadroyla çalıştı. Boğaz enfeksiyonunu da atlatan Belçikalı golcünün, Ajax maçının takımında yer alması bekleniyor.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM