Son dakika haberi: Mario Balotelli’den ortalığı karıştıracak sözler! ‘Çok bilgisiz insan var’

Sarr

Active member
Harika Lig transferiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor’un İtalyan golcü Mario Balotelli çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız isim transfer itirafında bulunurken Mancini ile içinde geçen diyaloğu anlattı.

“TÜRKİYE’DEN YÜRÜYEREK YOLA ÇIKARIM”

Balotelli açıklamasında, “İki buçuk yıldan daha sonra hayli güzel ve kendimi İtalya Ulusal Grubu’na dönmek için hazır hissediyorum. 40 metreden bile gol atabilirim. Bu bir düş olurdu. Mart’taki takımda olmak için İtalya’ya şu anda Türkiye’den yaya olarak yola çıkabilirdim.” diye konuştu.

“MANCINI ÇAĞIRSIN, SAĞ BEK BİLE OYNARIM”

İtalya teknik yöneticisi Mancini ile de bağlarının şahane olduğunu belirten Balotelli, “Onunla her vakit harika alakalar içerisinde olduk. Ulusal gruba dönebilmem için benden istediklerini söylemiş oldu ve yapacağım. Benden ne istediğini aslına bakarsan bir kaç sefer söylemişti. Mancini beni çağırırsa sağ bek bile oynarım, hiç sorun değil.” açıklamasını yaptı.

‘HERKES BENİM BİTTİĞİMİ DÜŞÜNÜYOR’

Gazete okumadığını ve bu hususta kendisine kardeşinin yardımcı olduğunu belirten Balotelli, “Takip etmiyorum, kardeşim bana gerekli ayrıntıları veriyor. her insanın benim bittiğimi düşündüğünü söylüyor. Hangi kadroda oynarsam oynayayım ben hiçbir vakit fark yaratamayacağım korkusunu yaşamadım.”

“ÇOK BİLGİSİZ İNSAN VAR”

Belotelli’nin başka açıklamaları ise şöyleki: “en çok kızdığım şeylerden bir tanesi İtalya’da epey fazla bilgisiz insan var. İtalya Avrupa Şampiyonu oldu. Üst üste kazanma rekorları kırdı lakin birinci hezimette çabucak çamur atmaya başladılar. Biraz iyimserliği hak etmediler mi?”

‘ÇİN’E GİTMEME MANCINI PÜRÜZ OLDU’

Çin’in kapısından döndüğünü birinci defa açıklayan yıldız isim, “2,5 yıl evvel Çin’e gitmek zorunda kalıyordum lakin Mancini beni ikna etti ve gitmememi sağladı. daha sonra Brescia’yı seçtim. Türkiye’ye gitmedilk evvel de İtalya’dan teklif vardı lakin kabul etmedim” dedi.

‘MART’A KADAR VAKTİM VAR’

“Mancini beni takıma çabucak hemen çağırmadı zira beni tanıyor. Potansiyelimi biliyor. çabucak hemen o düzeyde değilim lakin Mart’a kadar vaktim var. Çalışmam gerektiğini biliyorum”

“ADANA DEMİRSPOR ÂLÂ BİR TAKIM”

“Adana Demirspor yeterli bir kadro. Nereye kadar gidebiliriz bakacağız. Yeterli gidiyoruz ve makûs bir kadro değiliz”

SERGEN YALÇIN’LA TARTIŞMIŞTI

Harika Lig’in birinci haftalarında Beşiktaş’a konuk olan Adana Demirspor’da Mario Balotelli oyuna daha sonradan dahil olmuş ve ekibinin 1 puan aldığı maçta yıldızlaşmıştı. Deneyimli futbolcu çabanın akabinde Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın ve teknik heyetle tartışma hayatıştı. Balotelli gol sevincinde de Sergen Yalçın’a karşı ‘beyin’ işareti yapmıştı.

SERGEN YALÇIN KELAMLARI

Sergen Yalçın’la içinde yaşananlarla ilgili olarak Balotelli daha evvel yaptığı açıklamada şu tabirleri kulland;, “Sergen Yalçın hocanın benimle alakalı konuştuğu şeyleri bilmiyordum. Bana anlattılar. En nefret ettiğim konulardan bir tanesi tanımadan, oturup konuşmadan öbür birisi hakkında bir şeyler söylemek. Bana epey büyük cahillik olarak geliyor. Ben bunu hiç bir vakit kimse için yapmadım. Yaptığın işe bakılırsa vizyonunun değişmemesi gerekiyor. Şayet cahillik yapıyorsan bu sana bağlı.”

“SAMET AYBABA BENİMLE KONUŞMUYORDU”

Adana Demirspor’un döneme başladığı teknik yönetici Samet Aybaba hakkında da konuşan Mario Balotelli, “Samet Aybaba ile alanda bir şeyler konuşmaya çalıştığımda ya beni erteliyordu ya da konuşmuyordu. Bir hoca bana, ”Sen 70 dakika oynayabilirsin.” dese hürmet duyar ve susarım. Bana net bir biçimde gelinmedi ve hürmet duyulmadığını hissettim” sözlerini kullandı.

5 GOL 2 ASİST

Adana Demirspor’da bu dönem 13 maça çıkan Balotelli, 5 gol 2 asistlik kakı sağladı

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM