Son dakika haberi – Galatasaraylı Marcao’nun eşinden flaş paylaşım

Sarr

Active member
Galatasaray’da Marcao krizi yaşanıyor. Giresunspor’u 2-0 yendikleri maçın 61. dakikasında Marcao ve Kerem Aktürkoğlu içinde yaşanan hengame gecenin olayı olmuştu. Marcao, Kerem’e evvel baş daha sonra da yumruk atmıştı.

MARCAO ÖZÜR DİLEDİ

Galatasaray’dan takım dışı ve para cezası alacak olan Brezilyalı savunma oyuncusu dün toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşım ile özür diledi.İŞTE MARCAO’NUN KELAMLARI

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAK CANIMI SIKIYOR’

‘Herkese merhaba. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve bu yüzden beni affedemeyecek Galatasaraylılar olduğunu biliyorum. Biliyorum diyorum zira Galatasaray’ı ve bu taraftarı düzgün tanıyorum. Asıl acısını çektiğim; kırmızı kart, maç oynayamama yahut idari cezalardan fazlaca bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu toplulukta yönetilmesi güç bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu, fazlaca ağrıma gidiyor zira ben Galatasaray’a gelene kadar iddia ettiğinizden daha güç durumda olan bir gençtim. Şayet beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim. Kaybolmama müsaade vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor.

‘KEREM’İN AİLESİNDEN ÖZÜR DİLERİM’

Futbolun mahremiyeti ortasında bir fazlaca şey yaşar, birçoklarını kendi içimizde çözeriz. Maalesef dün gece bu biçimde olmadı. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda öfkeme yenik düştüm. Sizler üzere ben de bir beşerim. Beşere dair tüm hisleri tıpkı anda yaşayıp uygun bir örnek oluşturamadım. Öncelikle Kerem’in anne ve babasından özür diliyorum. Kardeşim Kerem’den epey epeyce özür diliyorum. Bana güvenen, beni geliştiren başta Fatih hocam olmak üzere tüm hocalarımdan, liderimizden, idaremizden, topluluğumuzdan ve taraftarımızdan özür diliyorum. Benden vazgeçmenizi anlayabilirim, hakkımda verilecek tüm kararlara hürmet duyuyorum. Lakin sizden bir isteğim var; bu bahsin bedelini ben ödemeliyim, eşim ve çocuklarım değil zira onlar da bunu hak etmiyor.

EŞİNDEN PAYLAŞIM

Brezilyalı futbolcunun eşi Pan Teixeira’dan toplumsal medyadan bir paylaşım yaparak; “Affetmek erdemliktir, büyüklüktür. İnşallah Galatasaray ailesi özrünü ve pişmanlığını kabul eder… Dileğim bu zira ailece düzgün insanlarsınız ve Galatasaray’ı ve taraftarı epeyce sevdiğinizi biliyorum.” tabirlerini kullandı.

TAKIMA ALINMADI

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Randers maçı takımı belirtildi. Sarı kırmızılı takımda Kerem’e saldıran ve sarı kart cezalısı olan Brezilyalı Marcao takıma alınmadı.

100 TL OYNA 100 TL KAZAN