Son dakika haberi: Galatasaray’a transferde büyük şok! bu biçimde duyurdu: Fransa’dan transfer için beni aradılar!

Sarr

Active member
GALATASARAY’A TRANSFERDE BÜYÜK ŞOK

Galatasaray’da Fatih Terim’in ısrarla istediği yıldız futbolcudan berbat haber geldi. Sarı Kırmızılı ekibin planlarını alt üst eden gelişme belirtildi. İşte ayrıntılar…

AYTAÇ VE ALPASLAN daha sonraSI SESSİZLİK

Transfer dönemini Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara transferleriyle açan iç transferde de Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Emre Akbaba ve Arda Turan’la nikah tazeleyen Sarı Kırmızılılarda transfer çalışmaları son süratiyle devam ediyor.

TERİM LİSTESİNİ VERDİ

Fatih Terim’in pek geniş bir liste hazırladığı ve idareye ilettiği tabir edilirken Burak Elmas ve kurmaylarının ağır bir çalışma ortasında olduğu açıklandı.

BARIŞ ALPER’İN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Keçiörengücü’nden Barış Alper Yılmaz ile mutabakat sağlayan Galatasaray genç yıldızın transferini resmen açıklaması bekleniyor. Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık mukavele imzaladı.

GEDSON FERNANDES İÇİN GERİ SAYIM

Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz’ın akabinde Gedson Fernandes transferinde de memnun son epey yakın. Sarı Kırmızılı kulüp Benfica ile satın alma opsiyonlu kiralama konusunda mutabakat sağladı. Galatasaray’ın 2 milyon Euro kiralama bedeli ve 8 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Gedson Fernandes’i takımına katması bekleniyor.

YILDIZ OYUNCUDAN BERBAT HABER

Barış Alper Yılmaz ve Gedson Fernandes transferlerinde memnun sona ulaşan Galatasaray’da Fatih Terim ısrarla istediği genç yıldızdan makûs haber geldi.

ST ETTIENNE VE LILLE, DIENG İÇİN DEVREDE

Mısır basınında yer alan habere göre Fransa Ligue 1 gruplarından Lille ve St. Ettienne, Al Ahly’de forma giyen ve Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu bilinen Aliou Dieng için resmen devreye girdi.

ESKİ AL AHLY FUTBOLCUSU DUYURDU

Al Ahly’nin eski futbolcularından ve Petrojet ekibi antrenörü Ahmed Abu Muslim, bir menajerlik şirketinin kendisiyle bağlantıya geçtiğini ve Aliou Dieng’in son durumunu sorduklarını deklare etti.

‘FRANSA’DAN BENİ DIENG İÇİN ARADILAR’

Ahmed Abu Muslim, Mısır’da bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, “Fransa’da çalışmalarını sürdüren bir menajerlik şirketi beni aradı ve Dieng’in durumunu sordu. Bu şirket St. Ettienne ve Lille ile mutabakatlı ve genelde bu iki gruba oyuncu veriyorlar.” tabirlerini kullandı.

‘MUHTEŞEM BİR OYUNCU’

Dieng’i iki kulüp için önerdiğini söz eden Muslim, “Bana Dieng’i sorduklarında onlara hayli kuvvetli ve süper bir oyuncu olduğunu söylemiş oldum. Bana Dieng’i transfer etmek istediklerini söylemiş olduler.” dedi.

MISIR’DAN GALATASARAY ARGÜMANI

Geçtiğimiz günlerde Mısır basınında yer alan haberlerde Galatasaray’ın Dieng için Al Ahly’ye resmi teklifini ilettiğini argüman etmişti. Galatasaray’ın Dieng için 5 milyon dolarlık bir teklif sunduğu argüman edilmişti. Dieng, 2020-2021 döneminde Al Ahly formasıyla 38 maça çıkmış ve 1 gol atıp 4 asistlik performans sergilemişti.

YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN –