Son dakika haberi: Fenerbahçe’yi şoke eden gelişme! Transfer çıkmaza girdi, resmi açıklama geldi

Sarr

Active member
F.BAHÇE’Yİ ŞOKE EDEN GELİŞME! TRANSFER ÇIKMAZA GİRDİ

Fenerbahçe transferde hareketli saatler yaşıyor. Sarı Lacivertliler mutabakat sağladığı isimleri İstanbul’a davet ederken kadrodan gönderilmesi planlanan oyuncuların da ayrılması bekleniyor. Tam bu manada Fenerbahçe’yi şoke eden bir gelişme yaşandı. İşte son dakika haberinin detayları…

ROSSI’DE SÜREÇ TAMAM

Fenerbahçe transferde sessizliğini Diego Rossi ile bozdu. Sarı Lacivertliler, piyasa kıymeti 18 milyon Euro olarak gösterilen ve Los Angeles FC’de mükemmel performanslara imza atan Uruguaylı yıldızı takımına dahil etti.

FENERBAHÇE AÇIKLADI

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada “Kulübümüz, ABD’nin Los Angeles FC kadrosunda forma giyen Uruguaylı oyuncu Diego Rossi ile prensipte anlaşmıştır. Oyuncu, sıhhat denetimlerinden geçmek ve görüşmelere devam etmek üzere İstanbul’a davet edilmiştir.” tabirlerine yer verildi. Rossi’nin Fenerbahçe’ye maliyetinin 10 milyon dolara yakın olduğu tez edildi.

AYRILIKLAR MERAKLA BEKLENİYOR

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları son süratiyle devam ederken forvet ve orta alana transfer yapılması bekleniyor. Sarı Lacivertlilerde yapılacak transferler kadar gruptan ayrılacak oyuncular da büyük kıymet taşıyor. Bu manada Fenerbahçe’yi şoke eden bir gelişme yaşandı.

PEROTTI ŞOKU

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yaz Roma’dan takımına kattığı Diego Perotti, Türkiye mesleği boyunca sadece dört maçta mühlet alabilmiş ve rakip fileleri üç sefer havalandırmıştı. Uzun periyodik sakatlığı niçiniyle aylardır alanlardan uzak olan ve geçtiğimiz aylarda Serie A’ya geri dönmek istediğini açıklamasına karşın kadrodaki geleceği hâlâ meçhul olan Arjantinli futbolcuyla ilgili İtalyan basınından flaş bir argüman geldi.

İTALYA’DAN OLAY TEZ: MUAHEDE YOK

Tutto Mercato Web isimli internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde 33 yaşındaki oyuncunun Genoa’ya gitmeyi hayli istemesine karşın Serie A takımıyla Sarı Lacivertliler içinde yürütülen görüşmelerde çabucak hemen muahede sağlanamadığını duyurdu.

PEROTTI’DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe’deki mukavelesi devam eden tecrübeli sol açığın transferinin kalan kısıtlı mühlet de göz önüne alındığında zora girdiği açıklandı. Perotti transfer sürecine ait açıklamalarda bulundu.

‘FENERBAHÇE’DEN HABER BEKLİYORUM’

Yağız Sabuncuoğlu’na açıklamalarda bulunan Arjantinli yıldız “Roma’da idmanlarımı sürdürüyorum. Fenerbahçe’den haber bekliyorum. çabucak hemen fesih yahut öbür bir kulüple mutabakat yapmadım.” sözlerini kullandı.

KISA MÜDDET İÇİNDE YOLLAR AYRILACAK

Fenerbahçe’nin çabucak hemen fesih görüşmelerine başlamadığı Perotti ile yolları ayırmak için kısa müddet ortasında görüşmelere başlayacağı ve yeni transferlere limit açılmasının önündeki pürüzlerden birini kaldıracağı söz edildi.

YALNIZCA 4 MAÇA ÇIKABİLDİ

Geçtiğimiz dönemin başında Roma’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Diego Perotti, Sarı Lacivertli formayla yalnızca 4 müsabakaya çıktı ve 3 gol kaydetti.

BİRİNCİ 100 TL’LİK KUPONA 100 TL İKRAM