Son dakika haberi – Fenerbahçe’nin açıklaması daha sonrası Aycan Yanaç gündeme oturdu! ‘İlk transferimiz’

Sarr

Active member
F.BAHÇE BAYAN FUTBOL EKİBİNİ DUYURDU

Fenerbahçe Kulübü, bayan futbol ekibi kurulacağını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Fenerbahçe olarak kıymetli bir adım daha atıyor, UEFA’nın Avrupa’da gelişime en açık alan olarak tespit ettiği, dünyanın birfazlaca ülkesinde ağır ilgiyle desteklenen, her geçen gün daha da gelişen bayan futbolunda yer alacağımızı ve bu alanda muvaffakiyet çıtasını daha da üstlere taşımayı misyon edindiğimizi duyuruyoruz.” denildi.

AYCAN BİR ANDA GÜNDEME OTURDU

Fenerbahçe’nin bayan futbol grubu kurduğunu duyurduğu bu açıklamasının akabinde toplumsal medyanın en hayli konuşulan isimlerinden biri, futbolcu ve eski Survivor yarışmacısı olan Aycan Yanaç oldu.

‘F.BAHÇE BAYAN FUTBOL KADROSU AÇSA BİRİNCİ FUTBOLCU BEN OLURUM’

Survivor’da Fenerbahçe sevgisiyle bilinen Aycan Yanaç: ‘Tabii ki Fenerbahçeliyim, zira Fenerbahçe’den öteki bir kadro goremiyorum. Fenerbahçe Bayan Futbol Grubu açılsa, birinci futbolcusu banko ben olurum.” demişti.

ILICALI: LİDERİN SELAMI VAR

Acun Ilıcalı, yarışta ‘Aycan sana özel bir selam var onu söyleyeyim. Fenerbahçe Kulübü Lideri Sayın Ali Koç’tan. Türkiye’ye dönünce seninle özel olarak görüşmek istiyor” tabirlerini kullanmış, bu da bayan futbol kadrosu için bir bildiri olarak algılanmıştı.

GÖZLER AYCAN’A ÇEVRİLDİ

Bugün de sarı-lacivertli takım bayan futbol ekibinin kurulduğunu resmi olarak açıklayınca tüm gözler futbolcu Aycan Yanaç’a çevrildi. çabucak hemen Aycan’la ile Fenerbahçe’nin teması olup olmadığı bilinmese de transfere kesin gözüyle bakılıyor.

TARAFTARLAR ONU KONUŞUYOR

Fenerbahçe’nin ekibi kurmasının akabinde sarı-lacivertli taraftarlar Aycan Yanaç’ın transfer edilmesi için biroldukça tweet attı. Yanaç’ı kadrolarında davet eden taraftarlar kulübe de transfer daveti yaptı. İşte o tweetler;

‘O SIRADA AYCAN’

‘Fenerbahçe bayan futbol ekibi kuruyoruz paylaşımı yaptı. O sırada Aycan

‘AYCAN SAHNE SENİN’

‘Fenerbahçe Bayan Futbol Ekibi kurulmuş, Aycan Yanaç sahne senin kral’

‘SAHNE BENİM’

‘AYCAN YANAÇ: EVET ARTIK İSTEDİĞİMİZ NOKTAYA GELDİ, SAHNE BENİM’

‘ZAMANI GELDİ’

‘ZAMANI GELDİ COME TO FENERBAHÇE AYCAN YANAÇ’

‘AYCAN GELİYOR’

‘VAKİT TAMAM AYCAN YANAÇ GELİYOR’

‘KADIN FUTBOLUNUN RONALDOSU’

‘Kadın futbol grubu kurulduğunu açıklayan Fenerbahçemiz’e Aycan Yanaç’tan ileti var. Bayan futbolnun Ronaldo’su’

‘İLK TRANSFER AYCAN’

‘İLK TRANSFERİMİZ İYİ OLSUN AYCAN YANAÇ’

100 TL OYNA 100 TL KAZAN