Son dakika haberi: Acun Ilıcalı’dan sürpriz hamle! Dev mutabakat daha sonrası Türk teknik adam argümanı

Sarr

Active member
ILICALI’DAN SÜRPRİZ HAMLE! TÜRK TEKNİK ADAM…

Dev muahede tamamlandı! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı 30 milyon sterlin karşılığında İngiliz kulübünü satın aldı. Ayrıyeten İngiliz basını Acun Iılcalı’nın Türk teknik adam ve Türk futbolculardan oluşan bir takımı de kulübe getireceğini tez etti. İşte son dakika gelişmesinin detayları…

SITTARD’DAN daha sonra GÖZÜNÜ İNGİLTERE’YE ÇEVİRDİ

Hollanda Ligi gruplarından Fortuna Sittard’ın ortaklarından olan Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda Sittard ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Ilıcalı bu defa gözünü İngiltere’ye çevirdi.

MUTABAKAT TAMAM! UFAK PÜRÜZLER KALDI

Ilıcalı’nın Championship ligi gruplarından Hull City’yi satın almak için kulübün sahibi Assem Allam ile muahede sağladığını ve ufak pürüzlerin kaldığı argüman edildi.

BİRİNCİ ETAPTA 30 MİLYON STERLİN

Hull Daily Mail’de yer alan habere nazaran Acun Ilıcalı, Hull City’nin sahibi Assem Allam’a 30 milyon sterlin ödeyecek. Ayrıyeten Hull City, Premier Lig’e yükselirken Allan’a 20 milyon sterlin daha ödenecek.

‘ÜLKEMİZİN BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK İSTİYORUM’

Hull Daily Mail, Acun Ilıcalı’nın satın almaya ait açıklamalarına yer verdi. Ilıcalı “Karşı taraf bize güveniyor. Allah müsaade verirse düşüm gerçek olacak. Hull City’nin başarısı ile İngiltere’de ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istiyorum.” tabirlerini kullanmıştı.

TÜRK TEKNİK ADAM ARGÜMANI

İngiliz basını, Acun Ilıcalı’nın Hull City’yi devralmasının akabinde Türk teknik yönetici ve kimi Türk futbolcuları kulübe kazandıracağının altını çizdi. Ilıcalı’nın bu mevzuya ait kelamlarına de yer verildi. Acun Ilıcalı “Hull City’nin gelecekte teknik yöneticiden futbolculara kadar Türklerden oluşacağını umuyorum. Maksadım dünyada ses getiren bir takım yaratmak.” kelamlarını kullanmıştı.

2014’TEN BUGÜNE KADAR TEKLİF GELDİ ANCAK…

Hull City için kulübün sahibi Assem Allam’a 2014’ten beri birkaç sefer satın alma teklifi gdolayıldüğü lakin bu teşebbüslerin sonuç vermediği aktarılırken taraftarların Acun Ilıcalı’nın satın almasına yönelik heyecanının olmadığı sav edildi.

TAKIM BEDELİ 11 MİLYON EURO

Transfermarkt datalarına nazaran Hull City, 11 milyon Euroluk takım kıymetiyle 24 gruplu Championship’in en bedelli 23. grubu pozisyonunda. Ayrıyeten Hull City, Championship’te 9 puanla 22. sırada yer alıyor.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM