Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe’de kampın yıldızıydı! Transfer teklifi yağıyor

Sarr

Active member
TEKLİF YAĞIYOR

Fenerbahçe’de kamp devrinde parlayan yıldız olan deneyimli futbolcuya transfer teklifi yağıyor. Sarı-lacivertli kadroda dönem başında yıldızlaşan deneyimli futbolcu konusunda Serie A’dan 3 ekip resmi teşebbüste bulunud. İşte o isim…

F.BAHÇE’DE 5 İMZA

Muhteşem Lig’de yeni döneme Vitor Pereira önderliğinde giren sarı-lacivertliler takımına 5 ismi dahil etti. Fenerbahçe Kulübü; Steven Caulker, Serdar Dursun, Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp ve Min-Jae Kim’i takımına kattı.

ÜST ÜSTE AYRILIKLAR

Fenerbahçe’de teknik yönetici Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda epeyce sayıda karara imza atıldı. Caner Erkin ve Sinan Gümüş takım dışı bırakılırken; Deniz Türüç, Frey, Thiam, Ozan Tufan, Sadık Çiftpınar, Ömer Faruk Beyaz, Harun Tekin, Gökhan Gönül, Barış Alıcı ve Cisse üzere değerli isimlerle yollar ayrıldı.

ZAJC’A AĞIR İLGİ

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın vazgeçilmezlerinden olan Miha Zajc için Genoa ve Bologna’nın akabinde Sampdoria’dan da resmi teklif geldi. Zajc için kulübe ulaşan 5 milyon euroluk teklifi geri çeviren Fenerbahçe İdaresi, Sloven futbolcuyu bu dönem mutlaka grupta tutma sonucu aldı.

PEREIRA’NIN VAZGEÇİLMEZİ

Vitor Pereira’nın “dokunulmazlar listesinde” birinci sırada yer alan Zajc, Portekizli teknik adamın oyun kurgusunda kritik bir rol üstleniyor. Mayıs sonunda ismi gönderilecekler listesinde birinci sıraya yazılan Zajc, Portekizli teknik adamın bakılırsave gelmesi ve sarı lacivertli gruba 3-4-3, 3-4-2-1 sistemini oynatmasıyla kadronun vazgeçilmezleri ortasına ismini yazdırdı.

MAKSADI ŞAMPİYONLUK

27 yaşındaki futbolcu, “Fenerbahçe’ye transfer olduğumdan beri bekleneni veremedim. Bunun farkındayım. Fakat pes etmedim. Burada kalmak istiyorum. Bunu göstermek için de elimdeki bahtı en âlâ biçimde kullanmaya çalışıyorum. Hocamızın yaklaşımı da işimi kolaylaştırıyor. Umarım bu dönem Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşarım” sözlerini kullanmıştı.

F.BAHÇE KARNESİ

2018-19 dönemin devre içinde F.Bahçe’ye gelen Zajc sarı lacivertlilerde 2 dönemde 31 maça çıkarken 5 gol attı, 4 asist yaptı. Sloven futbolcu geçen dönem Genoa’da ise 33 maçta talih buldu, 1 gol, 3 asistle ekibine katkı verdi.

BİRİNCİ 100 TL’LİK KUPONA 100 TL İKRAM