Şoförler dikkat: İşte karayollarında son durum

Vitra

New member
Şoförler dikkat: İşte karayollarında son durum Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun Ulucak-Karasuluk kavşakları 0-5. kilometrelerindeki bakım ve tamirat çalışmaları niçiniyle İzmir-İstanbul istikametlerinde sırasıyla sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım, başka şeritlerden sağlanıyor.

Bozburun ayrımı-Marmaris yolunun 26. kilometresinde bakım ve tamir çalışmaları sebebiyle yolun bir kısmı araç trafiğine kapatıldı. Bu kesimde geçişler başka kısımdan çift istikametli gerçekleştiriliyor.

Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları ötürüsıyla şoförlerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Melenağzı-Akçakoca-Alaplı yolunun 28-30. kilometrelerinde sanat yapısı çalışmaları niçiniyle Alaplı-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, öteki istikametten iki taraflı sürdürülüyor.

Amasya-Turhal yolunun 63-64. kilometrelerinde üretim çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki taraflı devam ediyor.

İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 7-8. kilometrelerindeki heyelan ötürüsıyla ulaşıma tek şeritten denetimli müsaade veriliyor.

Balıkesir-Akhisar yolunun 2-3. kilometrelerinde köprü genleşme derzi bakım ve tamir çalışması niçiniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki istikametli sağlanıyor.

Yusufeli-Uzundere yolunun 46-47. kilometrelerinde devam eden şev müdafaa çalışmaları sebebiyle trafik akışı tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Tortum-Uzundere yolunun 5-6. kilometrelerinde üretim çalışmaları ötürüsıyla ulaşım denetimli sürdürülüyor.

Artvin-Erzurum yolunun 3-37. kilometrelerinde şev paklık çalışması niçiniyle ulaşım tek şeritten denetimli devam ediyor.