Sinyal için Askeri Sırlar: ABD Chatasta Üzerindeki Schaden Joy

Smug

Active member
Tanit Koch tarafından Odak Brifingi: Sinyal için Askeri Sırlar: Schaden Joy of Us Chatasta

• e-posta

Bölmek

• Daha

• Twitter

• Basmak

• Geri bildirim

• Hataları raporla

Bir hata buldun mu?

Lütfen metindeki ilgili kelimeleri işaretleyin. Sadece iki tıklama ile editoryal ekibinin hatasını bildirin.

Tesiste genetik mühendisliği yok

Ama endişelenme:
      Gentechnish değişti
      öyle

Çarşamba, 03/26/2025, 06:06

Dün açıklanan ABD hükümetinin chatastrofhe'ye verilen tepkiler hızlı bir şekilde özetlendi:

Tanit Koch ve Thomas Tuma'nın odak brifingi. Bundan sonra her hafta 6: 00'da posta kutunuzda siyaset, iş ve bilgiden en önemli bilgileri kompakt.

* İşaretli alanlar ile zorunlu alanlar

Kabul ediyorum, Bu Burdaverlag Yayıncılığı GmbH, Hubert-Burda-Platz 1, 77652 Offenburg, DE, bana ürünler hakkında düzenli bültenler gönderiyor ve teklifleri e-posta ile yayınlıyor. Ayrıca Burdaverlag Publishing GmbH'nin bültenin kullanımını analiz ettiğini ve içeriğinin ve tekliflerinin kişiselleştirilmesini kullandığını da kabul ediyorum. Rızam herhangi bir zamanda iptal edilebilir. Bu web sitesinin Veri Koruma Beyanı sayfası hakkında daha fazla bilgi görüntüleyebilirim.

• Karşı Saldırı: Savunma Bakanı Pete Hegseth, Huthi milislerine karşı son derece hassas askeri planlama ile istemsizce grup sohbetine giren “sinsi ve son derece itibarsız sözde gazeteci” Jeffrey Goldberg'e saldırı için oldukça beceriksiz bir kurtuluş arıyordu.
  • Tam Sorumluluk: Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Mike Waltz, Sohbet Grubunu Messenger App Signal'da kurdu. Tabii ki istifa etmedi, ama şimdi Elon Musk'un “en iyi teknisyenlerle”, “Şeytan'a nasıl gideceğini” açıklığa kavuşturalım. Goldberg sohbete girdi. Waltz ona “pislik” ve “kaybeden” dedi. Gazeteci, sorumluluk duygusundan sohbetten güvensiz alıntılar yayınlamadı.
  • Oynat: “Bir şey var mıydı?” Diğer sohbet katılımcıları, Beyaz Saray mahkumlarından CIA direktörüne cesurca denedi.
  • Korku: Ulusal güvenliği ciddiye alan ve genellikle bu tür gevşekler için Fort Leavenworth'un askeri hapishanesi için askeri hapishaneye sahip olduğunuzu bilen herkes için.
  • Schadenfreude: Her şeyden önce, “onu kilitle!”
  • Sa Sdorowje! Cork bir kez daha Kremlin'de patladı.
  • İmrenmek: “Atlantik” editörü Goldberg'in aksine, asla yanlışlıkla gizli sohbet gruplarına girmeyen gazetecilerle (hepsi).
  • Sessiz Panik: Ardından, dünya çapında hükümet ve yetkililerin çeşitli grup sohbetlerinin hızlı bir şekilde silinmesi. Yoksa burada bireysel bir davaya inanıyor mu?
O zaman yeterli ise Dikkatsizlik, . Dilettanlık ve Bağnazlık Özgür dünyanın eski liderlik ülkesi tespit edildi, Avrupa hızlı bir şekilde tekrar çalışmalı. Bu şu anlama geliyor: Görev bağımsızlığı.

Avrupa için zevk

Çünkü Avrupa için zevk, ABD Vance Vance ve Bakan Hegseth'in haberlerinde kimler bu kadar dürüst Saygı Trump kampının Kremlin patronu Putin.

Biz değerliyiz sefil spor ayakkabılar (“… Avrupa Serbest Yüklemenin Nefreti. Acıklı.”), Sohbette okuyabilirsiniz. Bunu, AB'nin utanması gerekmediği Kızıldeniz'deki deniz yollarında, korsanlara ve Huthis'e karşı mücadelede telafi etmek – bu sadece Vance & Co. Trump dün devam etti: Evet, Avrupalılar “paragraf” olurdu.

Sadece bizi sevmiyorsun (AFD hariç). Ve bu da karşılıklılığa dayanıyor. Bu bağlamda, bu son uyanma çağrısı sadece uzun zaman önce bildiklerimizi doğrular: Almanya, en kısa sürede yalnız geçmesi için AB ve Büyük Britanya ile mümkün olan her şeyi yapmak zorundadır. Hızlı çalışmayacak.

Yüksek zaman

Ancak Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa'yı ne kadar gereksiz olarak düşündüklerine şüphe bırakmıyor. Yüksek zaman, Avrupa kendini vazgeçilmez kılıyor.

Yoksa çok iyimser miyim?

Tanit Koch ve Thomas Tuma'nın odak brifingi. Bundan sonra her hafta 6: 00'da posta kutunuzda siyaset, iş ve bilgiden en önemli bilgileri kompakt.

* İşaretli alanlar ile zorunlu alanlar

Kabul ediyorum,
Bu Burdaverlag Yayıncılığı GmbH, Hubert-Burda-Platz 1, 77652 Offenburg, DE, bana ürünler hakkında düzenli bültenler gönderiyor ve teklifleri e-posta ile yayınlıyor. Ayrıca Burdaverlag Publishing GmbH'nin bültenin kullanımını analiz ettiğini ve içeriğinin ve tekliflerinin kişiselleştirilmesini kullandığını da kabul ediyorum. Rızam herhangi bir zamanda iptal edilebilir. Bu web sitesinin Veri Koruma Beyanı sayfası hakkında daha fazla bilgi görüntüleyebilirim.