Shania Geiss panik atak nedeniyle hastanede: “On iki saatliğine teslim oldu”

Smug

Active member
Bali'de Carmen, Davina ve Shania Geiss, sağlık sorunları için manevi şifa arıyor. Bir antrenörle tanışan Shania, bir yıldır şiddetli panik ataklarla mücadele ettiğini ve bu yüzden artık dışarı çıkmadığını söylüyor.

Geissen'ler için muhteşem manzara değişikliği (her Pazartesi, saat 20:15, RTLZWEI'de): Robert, Carmen ve kızları Davina ve Shania, bu kez Dubai, Monako veya Saint-Tropez'de değil, tatildeler. Endonezya'nın rüya adası Bali. Daha önce buraya sadece Carmen gelmişti ama bu 33 yıl önceydi.

Geissen'ler: “Popülerliğimizi hiç hissetmiyoruz” RTLZWEI

58 yaşındaki çocuk yeni bir manevi ilham almayı umut ederken, ailenin endişelendiği Robert Geiss, otelin verandasında eğlenen çiftleşen maymunlarla daha çok ilgileniyor: “Her şey kamerada!” , milyoner sırıtıyor ve çiftleşmeden sonra en iyi parçasını temizleyen bir maymunun cep telefonu Habersunu gururla gösteriyor.

REKLAMCILIK

Carmen Geiss

Carmen Geiss RTLZWEI
Shania hastanede: “12 saatten fazla kusuyor”

Geiss kadınları başka bir karşılaşmanın heyecanını yaşıyor: Carmen, Carmen, Davina ve Shania'nın korkuları ve sağlık sorunlarıyla ilgilenmesi için bir ruhani eğitmeni davet eder. “Bilinçaltını yeniden programlamayı” planlıyor. Robert Geiss: “Ben bu tür yöntemlere inanmıyorum ama Carmen inanıyor.”

Eğitmen Linda, Carmen'in strese bağlı uyku bozuklukları konusunda bir şeyler yapmalı: 58 yaşındaki antrenör, “Keşke gece boyunca tekrar uyuyabilseydim” dedi. Her gece uyanık yatıyor: “Etrafta dönmeye başlıyorum: Ertesi gün ne yapmam gerekiyor? Önemli olan nedir? Sonra arada bir şeyler yaparız, liste uzundur.”

REKLAMCILIK

Yıldızlar bölümünden daha fazlası

Matthew McConaughey: Anthony Hopkins onun için “Yaşayan En Seksi Erkek”

Pazartesi, 01/20/2025 | 23:20

“Entourage” yıldızı Jeremy Piven annesinin kaybının yasını tutuyor

Pazartesi, 01/20/2025 | 22:15

Trump ABD'nin 'altın çağını' ilan etti

Pazartesi, 01/20/2025 | 21:35

Donald Trump'ın oğlu Barron'un yanındaki bilinmeyen adam kim?

Pazartesi, 01/20/2025 | 21:19

Donald Trump'ın göreve başlama töreni: Şapka öpücüğü engellediğinde

Pazartesi, 01/20/2025 | 21:05

Hava ve aşk: Donald Trump ve Melania havadar öpüşmeleriyle sinirlerini bozuyor

Pazartesi, 01/20/2025 | 20:56

Hastanede fenalaşan pop şarkıcısı: “Nefes alamıyorum”

Pazartesi, 01/20/2025 | 20:21

Melania Trump: Yeni First Lady pek tanınmıyor

Pazartesi, 01/20/2025 | 19:49

Evelyn Burdecki uçukla kendini gösteriyor – bunun arkasında tuhaf bir neden var

Pazartesi, 01/20/2025 | 19:48

Evsiz Tik Tok yıldızı öldü – şimdi onun ölümü soruları gündeme getiriyor

Pazartesi, 01/20/2025 | 19:46

Eğitmen Carmen'e bir kolunu uzatması ve yüksek sesle dileğini söylemesi görevini veriyor (“Her şeyi kolaylıkla yapıyorum ve rahat bir uyku çekiyorum”). Sonuçta her şey sadece senin kafanda mı? En azından manevi prosedürden geçen Shania da bundan şüpheleniyor. 20 yaşındaki çocuğun söyledikleri sizi oturup fark etmenizi sağlıyor: Linda'ya “Bir yıldır panik atak yaşıyorum” diyor. “Bu böyle oluyor. İçim buz gibi oluyor ve oradan çıkmam gerektiğini anlıyorum.” Klostrofobisi gelişti ve bu nedenle artık partilere çıkamıyor. Shania, “Bu yüzden artık kulüplere gitmiyorum” diyor.

REKLAMCILIK

Shania Geiss birkaç kez hastanedeydi

Panik atak nedeniyle birkaç kez hastanede tedavi görmek zorunda kaldı. Genç bir Formula 1 pilotuna aşık olan Shania Geiss şöyle açıklıyor: “Bir defasında on iki saat boyunca kustum ama bana 'Senin hiçbir şeyin yok' dediler.” Fiziksel olarak onun hiçbir sorunu yok. “Genellikle akşam geliyor ve bu yüzden artık evde yalnız kalamıyorum. 20 yaşındaki genç, “Daha önce kız kardeşim ve ailemle birlikte yaşamak istemiyordum, şimdi ise yanımda olacak birine gerçekten ihtiyacım var ve bunu yalnızca onlar yapabilir” diyor.

REKLAMCILIK

O da manevi eğitmenle bir egzersiz yaptıktan sonra şüpheciliğini sürdürdü: “Peki, bunun işe yarayıp yaramayacağını göreceğiz. Günün sonunda, sonunda ortadan kaybolacaktır. Ben olumlu düşünüyorum!” Shania gülerek, egzersizden sonra işler önemli ölçüde iyileşirse “yılda bir, iki veya üç kez Bali'ye kesinlikle geleceğini” söylüyor.

REKLAMCILIK

Davina yangın töreninden kaçtı

Davina yangın töreninden kaçtı RTLZWEI
Davina Geiss yangın töreninden kaçtı

Muhtemelen iç çamaşırı fotoğraflarıyla interneti heyecanlandıran kız kardeşi Davina Geiss olmadan idare etmek zorunda kalacak çünkü Endonezya Yeni Yılı için geleneksel bir şeytan çıkarma töreni sırasında kaçıyor: bir köyde korkunç hayalet figürleri yakılıyor ve bölge sakinleri birbirlerine bir şeyler atıyor. yanan hindistan ceviziyle. “Böyle bir şey nasıl yasal olabilir?” Davina ritüel gelenekten dehşete düşüyor, özellikle yoğun duman onu gerçekten rahatsız ediyor. Kazakını ağzına kapatarak, “Eve gitmem gerekiyor, dumandan etkileniyorum” diyor.

Carmen neler olup bittiğini hemen anlıyor: “Elbette, Porsche yangınından sonra Davina'nın korkularını ciddiye almam gerekiyor, bu yüzden artık uzaklaşacağız” diyor. Davina, Mayıs 2023'te bir felaketten kıl payı kurtuldu: Babasının Porsche'sini garaja park ederken aniden patladı. Şans eseri Davina yaralanmamıştı ama ölesiye korkmuştu.