Şentop ile AK trol içinde atışma: Terbiyesizlik yapma

Vitra

New member
Şentop ile AK trol içinde atışma: Terbiyesizlik yapma Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Lideri Mustafa Şentop, kendisini etiketleyerek, “Arkadaşa tütün ve pak don lazımmış” diyen AK Trol ‘Cumhur Frankfurt’a cevap verdi.

Şentop, evvel “Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma.” akabinde da “Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. Birinci sefer bozuyorum prensibimi. Ancak suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken karşılığı vermek icab ediyor kimi zaman” diye yazdı.

Cumhur Frankfurt kullanıcı isimli trol, muhalefete yönelik tehdit ve hakaretleriyle tanınıyor. Kendisini ‘reisçi’ olarak tanımlayan Cumhur Frankfurt’un trollüğü yüksek maaş karşılığı yaptığı tez ediliyor.

Ak trollerin Mustafa Şentop’a yönelik tehditlerinin ise şahsi dataları yasa dışı yollardan ele geçirdiği argümanı ile tutuklanan gazeteci İbrahim Haskoloğlu ile ilgili olduğu düşünülüyor. Haskoloğlu, Twitch platformundaki data sızıntısının akabinde 5 Şubat’ta Şentop’u ziyaret ederek bilgi vermişti.

Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma.

— Mustafa Şentop (@MustafaSentop) April 19, 2022

Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. İlk defa bozuyorum prensibimi. Ama suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen.

— Mustafa Şentop (@MustafaSentop) April 19, 2022