Schumacher Pressing: Her üç sanık da konuşulmadan suçlu

Smug

Active member
Yargı, eski Formula 1 yarış şoförü Michael Schumacher ailesinin başarısız geceki için üç yıla kadar hapis cezasına çarptırıldı. Birkaç kez sanık (53) Wuppertal'deki Bölge Mahkemesi tarafından özellikle zor bir davada gasp girişimi nedeniyle üç yıl hapse mahk wasm edildi; Oğlu (30) yardım etmek için yarım yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ailedeki eski bir güvenlik çalışanı (53) de yardım için iki yıl hapse mahk wasm edildi. Tüm tutuklama emirleri iptal edildi veya hapishaneden çıktı.

Schumacher ailesi 15 milyon Euro ödemeli

Schumacher ailesi özel fotoğraf ve Haberların yayınlanmasıyla şantaj yapmıştı. 15 milyon Euro ödemeli, aksi takdirde resimler Darknet'te yayınlanacak. Kamu savcısına göre, ailenin 900 fotoğrafı ve yaklaşık 600 Habersu ve Michael Schumacher'in sayısallaştırılmış tıbbi kaydı faillerle güvence altına alındı. Bir sabit sürücü kayboldu.

Michael Schumacher, 2013'teki ciddi kayak kazasından bu yana ailesi ve çalışanları tarafından halktan korundu. Ciddi bir kafa travması geçirdi.

Ana sanık ve oğlu iddialardı. Schumacher'deki eski bir güvenlik çalışanı olan üçüncü sanık için avukatı iddiaları reddetti ve beraat istedi. Müşterisi hassas verileri çalmadı. Veriler 2024'ten önce çeşitli tanıklar tarafından sunuldu.

Cezai iddialar farklı

Savcı, ana davalı (53) için özellikle şiddetli gasp için üç yıl ve oğlu için denetimli serbestlik (30) için yardım için dört yıl istemişti. 53 yaşındaki çocuğun trajik kaza Michael Schumacher ve ailenin durumunu kullanması özellikle anlaşılabilirdi.

Schumacher'in evindeki eski güvenlik çalışanı için bir yıl boyunca yardım için denetimli serbestlik için başvurmuştu. Muafiyetinden ve açık çöplükten sonra intikam almıştı.

Schumacher ailesinin avukatı ana şikayet için üç yıl hapis cezası istedi, ancak bir yıl oğlu için yardım için ve hatta dört yıl eski güvenlik çalışanı için hapishanede. O sadece bir yardımcı değil, suç ortağı. Özel kayıtları dijitalleştirme emrine sahipti. Bu arada, Schumacher ailesi şantaj yapılamaz.

Ana sanığın savunucusu iki yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı. Muayene dilantikti ve onun görüşüne göre zor bir şey değil, sadece basit bir gasptı. Tutuklama emri için başvurdu.

Ana Sanık: “Bunun için duracağım”

“Orada yaptığım çok, çok iğrenç bir şey. Bu, ikinci gün hapishanede netleşti. Bunun için duracağım, ”dedi Constance'da fedai olarak çalışan 53 yaşındaki.

Ana sanığın 30 yaşındaki oğlunun savunucusu para cezası verdi. “Müvekkilim yaptığı saçmalık için birkaç kez özür diledi.” Katkısı son derece düşüktü: Endişelenmeden sadece babası için bir e -posta adresi kurdu.

Wuppertal'den 53 yaşındaki Schumacher ailesinin çalışanını aradı ve toplamı 15 milyon avro talep etti. Çağrıların çağrıları mahkeme salonunda oynandı. Ailenin gaspçisi sırt adamına ihanet etmeyi teklif etti.

İtirafı sırasında, Schumacher'in eski güvenlik çalışanına yükümlüdür: ondan iki sabit sürücüyü görüntü ve Haber materyali ile aldı. Yine ona Schumacher için çalışan ve iptal edilen bir hemşireden materyali olduğunu söyledi. Süreç sırasında hemşireye karşı soruşturmalar başlatılmıştır. Karar nihai değil.