Samuray kılıçlı cani hakkında yeni gelişme

Vitra

New member
Samuray kılıçlı cani hakkında yeni gelişme Barbaros Mahallesi Karanfil sokakta lüks sitede tek başına yaşayan Can Göktuğ Boz, dün akşam saat 19.00 sıralarında sokakta karşılaştığı Başak Cengiz’e (28) samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladı. Hücum daha sonrası, ağır yaralanan genç bayan kanlar ortasında yere yığıldı. Yaralı bayan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Tutuklandı

Cinayet zanlısı Can Göktuğ Boz ise Ataşehir Asayiş Ofis Amirliği grupları tarafınca yakalanarak gözaltına alındı. Akli istikrarının yerinde olmadığı sav edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe ‘Tasarlayarak canavarca hisle yahut eziyet çektirerek öldürme’ kabahatinden tutuklandı.

Duvardaki yazılar tüyler ürpertti

Katil zanlısının meskeninde arama yapan polis grupları, konutun duvarlarında “Tuzak kur”, “2023 savaş”, “Spor yap”, “Karnına bıçak sapla” üzere yazıların yazılmış olduğu gördü.

“Çocuklara ‘öldüreceğim sizi’ demiş”

Can Göktuğ Boz’un yaşadığı sitede oturan bir kişi, “Sürekli bağırıyordu gece gündüz bağırıyordu. Son günlerde bağırışları sıklaşmıştı. Küfür ediyordu, haykıra haykıra. Geçen gün kılıcı çocuklara göstermiş. Çocuklara kılıcı sallayarak ‘Öldüreceğim sizi’ demiş. Bu insanın hastanede olması gerekiyor niye burada?” diye konuştu.

“Aklımıza gelen başımıza geldi”

Göktuğ Boz’un bir öbür komşusu “Ben geçen gördüm, korkutucu bir tanesiydi bu nasıl ortamızda yaşıyor diye kaygı ettim, çocuklar var bahçede oynayan. Ben onu görür görmez idareyle konuşmam lazım dedim. Aklımıza gelen başımıza geldi. Meskeninde fazlaca sayıda kesici alet varmış. Samuray kılıcı varmış bir sürü. Olağan olmayan epey itici ve ürkütücü tutumları vardı” dedi.

“Evin içerisi mühimmat doluymuş”

Göktuğ Boz’un komşusu Bahar Akkanat ise “Benim yan bloğumda oturuyordu. 6 ay boyunca bağırtı seslerini duyuyordum, bize ailesi yaşıyor denmişti. 3 ay evvel polis çağırdım sesten rahatsız olup. Sabaha karşı küfürler edip duvarlara vuruyordu. Benim çocuğum var, bu sitede neredeyse 300 tane çocuk var. Hepimizi kesebilirdi. Herkes onu şizofren ilaçlarını alıyor ziyan vermez diye kabullenmişlerdi. Meskeninde samuray kılıcıyla oturuyormuş. İdaredeki çalışan, meskenin içerisi mühimmat dolu diyor. Bir sürü kesici alet varmış. Otomobilin gerisine saklanmış bayan da buradan geçerken saldırmış. Dizilerden ve sinemalardan etkilendim birini öldürmem gerekiyordu demiş.” formunda konuştu.