Sam Dylan orman kampında 2025 – partnerinin tepkisi tamamen beklenmedik

Smug

Active member
Sam Dylan bu yılın orman kampı sezonunun bir parçası ve gösteriyi gerçekten sarsmak istiyor. Şimdi 33 yaşındaki oyuncu, arkadaşı Rafi Rachek'in buna nasıl tepki verdiğini açıkladı.

REKLAMCILIK

Sam Dylan: Uzun reality TV kariyerinin ardından orman kampına övgü

Dylan, ilk çıkışından sonra kısa sürede realite televizyonunun demirbaşlarından biri haline geldi. 2020 yılında “Gerçeklik Yıldızlarının Savaşı”nda yarışarak finale yükseldi ve ikinci oldu. Aynı yıl SAT.1'de “Ünlüler Boks”ta Serkan Yavuz ile yarıştı ancak kaybetti. O zamanki arkadaşı Rafi Rachek'in onu savunmak için ringe atlaması sahnede heyecan yarattı. Ayrıca “THE 50”, “RTL Turmsprung” ve “Forsthaus Rampensau” gibi formatlarda da görüldü.

REKLAMCILIK

Sam Dylan, 2022 yazında yaşanan çalkantılı ayrılığın ardından 2024 yılında Rafi Rachek ile ilişkilerini yeniden alevlendirdiğinde manşetlere çıktı. Her ikisi de kendileri üzerinde ne kadar çalıştıklarını vurguladı. Halkın baskısından kaçınmak için başlangıçta aşklarını gizli tuttular ve sonunda bir çift olarak “yıldızların yazlık evine” taşındılar. Orada, zaman zaman yaşanan gerilimlere rağmen güçlü dayanışmalarını gösterdiler ve zaferi ve 50.000 avroluk para ödülünü aldılar.

REKLAMCILIK

Sam Dylan: “Bana prodüksiyonu çağırttı”

Artık Sam Dylan bir sonraki büyük realite TV formatında izlenebilecek; bu sefer Rafi Rachek olmadan. Çünkü bir sonraki TV macerası orman kampıyla geliyor. Bir RTL röportajında Sam Dylan, Rafi Rachek'in orman kampına katılımına nasıl tepki verdiğini açıkladı: “Rafi'nin orman kampına katılımımla ilgili ilk sözleri şu oldu: 'Neden ben olmayayım?' Beni prodüksiyonu arayıp Rafi olmadan kampa gitmeyeceğimi söylemeye zorladı.” İzleyiciler, RTL'deki orman kampı 2025'te heyecan verici bir yenilik bekleyebilirler.

Orman kampında bile uyku ihmal edilmemelidir. “Sadece uyuyacağım. Kimse beni uyandırmazsa gece nöbeti tutmayacağım. Sam, Dylan'a “Uyku önemli ve aynı zamanda bir rekabet” diyor. Ve şöyle devam ediyor: “Ben her gösteri için doğru baharatım. Benim için heyecan verici olacağı garanti.”