Sam Dylan doğruladı: Orman kampından kısa bir süre önce ani ölüm

Smug

Active member
Birkaç gündür orman kampı yıldızı Sam Dylan ve ortağı Rafi Rachek hakkında spekülasyonlar yapılıyordu. Şimdi realite yıldızı konuşuyor ve şaşırtıcı bir ölümü doğruluyor.

Birkaç gün içinde Sam Dylan Avustralya'daki orman kampına gidiyor. Zamanlama bundan daha kötü olamaz. Çünkü ortağı Rafi Rachek şu sıralar en zor dönemini yaşıyor. Rafi, babasının vefat ettiğini Instagram üzerinden topluluğuna duyurdu.

Orman kampı yıldızı Sam Dylan ölümle ilgili yorum yaptı

Rafi Rachek için bu, “hayatının en kötü günüydü”. Bir gönderisinde şunları söyledi: “Her zaman istediğin oğul olamadığım için beni affet çünkü ben böyle olmayı seçmedim. Çok iyi bir iletişimimiz yoktu ama yine de harika bir babaydın.” Ayrıca babasının elini tutarken çekilmiş bir fotoğrafını da yayınladı.

REKLAMCILIK

Sam Dylan da ölümü Instagram profilinden doğruladı. İçinde, Rafi'nin ebeveynleriyle şahsen hiç tanışmamış olmasına rağmen, Rafi'nin babasının kaybından dolayı “son derece üzgün” olduğunu açıklıyor.

Orman kampı yıldızı Sam Dylan ölümü Instagram'da doğruladı. Instagram/Sam Dylan
Orman kampı yıldızının ortağı babasının yasını tutuyor

Realite TV ünlüsü şöyle devam ediyor: “Bunu sana gösteremesem de seni çok sevdim. Acılarınız nihayet sona erdi ve artık cennettesiniz.” Son birkaç gündür Rafi Rachek'in kanallarında işler sakinleşti. “Yıldızların Yaz Evi” adayı, “Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez” dedi. Ayrıca “belirsiz bir süre” boyunca çevrimdışı olacağını da duyurdu. Daha sonra orman kampı yıldızı Sam Dylan ve Rafi Rachek'in ayrılıp ayrılmadığına dair spekülasyonlar vardı.

Sam Dylan da birkaç gün önce konuştu. “Ne yazık ki hayatta asla gelmeyeceğini umduğunuz günler vardır. Sosyal ağda “Her anın kıymetini bilmek çok daha önemli” diye yazdı.