Salça için çocukları dövdü

Vitra

New member
Salça için çocukları dövdü Kahramanmaraş’ta Necati Ö. kuruması için bahçedeki masaya bıraktığı domates salçasına taş attıkları savıyla komşusunun çocukları K.K. (8) ile M.A.Ö.’yü (6) dövdü. Necati Ö.’nün çocukları dövmesi güvenlik kameralarınca kaydedilirken, çocuklardan M.A.Ö.’nün annesi Selver Ö., şikayetçi olduğu komşusunun cezalandırılmasını istedi.

Çocuklara darp raporu alındı

Necati Ö., çocukların yanına gelir gelmez M.A.Ö. ile K.K.’ya peş peşe tokat atmaya başladı. Bisikletin üstündeki çocuklar, Necati Ö.’nün kendilerine vurmasıyla şoke olurken, o sırada yanlarında olan apartman bakılırsavlisi Mehmet T. ise yaşananlara müdahale etmedi. Bisikletlerini bırakıp konutlarına dönen çocuklar, yaşadıklarını ailelerine anlattı. Kamera imajlarını izleyen aileler, çocuklara darp raporu aldıktan daha sonra manzaralarla bir arada karakola giderek komşularından şikayetçi oldu. Bunun üzerine Necati Ö, gözaltına alındı. Necati Ö, karakolda tabirinin alınmasının akabinde hür bırakıldı.

M.A.Ö.’nün annesi Selver Özcan, komşusunun yaptığının kabul edilemez olduğunu söylemiş oldu. Çocuğunu darp eden Necati Ö.’nün eşinin de M.A.Ö.’nün kulaklarını çektiğini öne süren Selver Özcan, şöyleki devam etti:

Cuma günü çocuklar aşağı indikten 10 dakika daha sonra bir bağırma sesleri duydum. Çabucak aşağı baktım, komşumun oğlumu dövdüğünü gördüm. Çok sinirlendim ve aşağı indim. Aşağı indiğimde komşum olan çift, çocuklara ‘Nasıl salçamıza taş atarsınız’ diye bağırıyordu. Küçücük bir şey, salça değerli değil, gelip süreksiz bir şey. Çocukları dövmesi epey makus bir şey. Kıyamadığımız çocuklarımıza öbür birinin el kaldırmasına müsaade edemem. Komşumuzla birlikte karakola giderek şikayetçi olduk. Bizim istediğimiz, çocuklarımıza bunu yaşatanın cezasını bulmasını istiyoruz. Çocukları darp eden kişi emniyetteki sözünde şeker hastası olduğunu, sonla tokat attığını söylemiş. Ancak kamera kayıtlarında öteki çocuğa bir tokat değil bariz 5-6 kere vurduğu görülüyor. Benim çocuğum küçük, 6 yaşındaki çocuğun ensesine vurmuş, eşi de kulaklarını çekmiş.”