SADAT, Peker’i Akşener aleyhine manipülasyona yönlendirmiş

Vitra

New member
SADAT, Peker’i Akşener aleyhine manipülasyona yönlendirmiş Organize hata örgütü başkanı olduğu argümanıyla hakkında yakalama sonucu bulunan Sedat Peker, toplumsal medya hesabından dikkat çeken yeni tezlerde bulundu.

GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da fazlaca kıymetli açıklamalarda bulunan Peker, “Silahlanın çağrısı”na ait kendisine takipsizlik sonucunın nasıl verildiğini anlattı.

İşte Sedat Peker’in o açıklamaları:

1-İnsanın yaşı 50 olunca ruh dünyasında daha yerleşik bir tertibin oluştuğunu yaşayan bir kişi olarak hem tarihe şahitlik etmek birebir vakitte olayların ortasındaki asli faili olarak 29 Aralık’ta Anadolu Adliyesi’nde yargılanacağım davamla ilgili iddianameyi hazırlayan Savcı Alim Yaşar…

2-…ve birtakım siyasilerle ilgili yaşadıklarımı sizlerle paylaşmamın gerçek olacağına karar verdim. GÜZEL Parti Genel Lideri Sayın Meral Akşener’in kabahat duyurusu üzerine Ataşehir’de bir yerin açılışında yaptığım “SİLAHLANIN” çağrımla ilgili takipsizlik sonucunı veren…

3-…Terör ve Örgütlü Hatalar Savcısı da Alim Yaşar’dır. Aralık ayının 29’unda yargılanacağım, bence güldürü olan davayı açan da bir daha birebir savcı Alim Yaşar’dır. Sayın Meral Akşener 15-20 bin kişinin katıldığı açılıştaki konuşmamla ilgili kabahat duyurusunda bulununca o tarihlerde…

4-…birlikte hareket ettiğimiz siyasi partinin yetkilileri ve de SADAT’la irtibatımızı sağlayan bireylerle ne yapacağımız istikametinde sohbet ettik. Bana telefonda “Sayın Meral Akşener’le hiç karşılaştınız mı?” diye sordular. Ben de kendilerine iki müsabakamız olduğunu söylemiş oldum.

5-O karşılaşmalarınız vaktinde sizin de isminiz geçen, gündeme çıkmış bir olay var mı diye sorduklarında evvel telefonu kapatıp, daha sonra yine arayarak bir adedinin barmen cinayetinin olduğu tarihlere denk geldiğini söylemiş olduğimde birtakım tweetler hazırlayarak konuyu…

6-…böyle muallak bırakıp insanların başını karıştıralım dediler. İkinci müsabakamız da İzmit’teki bir sünnet düğünüydü. O görüşmeyle ilgili de tıpkı muallaklığı kullanalım dediler. O tarihlerde kullandığım telefonun HTS kayıtları çıkarılırsa, ayrıyeten da…

7-…Whatsapp yazışmaları çıkarılırsa o tweetlerin benim telefonuma hazırlanmış olarak yollandığı sonrasındasındasında benim hesaplarımdan paylaştığım görülecektir (hiç bir şey gizli kalmaz diye cetlerimiz boşuna söylememiş). Kaygı iklimi yaratmak için söylediğum…

8-… “SİLAHLANIN” çağrımdan daha sonra toplumda oluşan algı Sayın Akşener’le ilgili yanlışsız olmayan paylaşımlarım sonucunda öteki bir noktaya istikametlenmiş oldu (o günlerde toplumsal medya hesaplarımda paylaştığım görüntülerimi hazırlayan bireylerin Ak Parti’nin görüntülerini da hazırlayan…

9-…aynı bireyler olduğunu belirtmemin gelecek günler ismine faydalı olacağına inanıyorum). Savcı Alim Yaşar tarafınca tabire davet edildim. Davet saati fazlaca erkendi. Erken uyanamadığımı muhafaza polisime söylemiş olduğim için davet ilerleyen saatlere alındı (ya, ben işte bu biçimde özel…

10-…bir adamdım). Savcı Beyefendi, avukatım Sayın Ersan Barkın da varken sözümü aldı. Kahveler ikram etti. Keyifle geçen tabir faslından daha sonra Savcı Beyefendi “Şimdi söz bitti, size devletimizin bir isteğini iletiyorum. Bu Başsavcımızın da bilgisindedir, kendisinin de isteğidir.” dedi.

11-“SİLAHLANIN” daveti yaptığım açılış konuşmamdaki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na söylemiş olduğim sert kelamlardan dolayı rahatsız olmadıklarını, sözlerimin hakikat olduğunu, fakat ülkedeki tansiyonun hayli yükseldiği için bir süre Kılıçdaroğlu’na sert çıkışlar yapmamamı,..
12-… daha sonrasında istediğim üzere devam edebileceğimi söylemiş oldu. Bana “O cürüm örgütü başkanı, onun lafına mi inanacağız?” diyorlar ya, yanımda Avukat Ersan Barkın da vardı. Onu tanıyan herkes bilir, dünyanın en namuslu, en dürüst adamı. Şehit Necip Hablemitoğlu’nun yetiştirmesi.

13-Avukat Ersan Barkın Atatürk Niyet Derneği’nin bir devir başkanlığını yapmış bir kişi.Benim vekaletimi kabul edince başta Danıştay Eski Başsavcısı Tansel Çölaşan Hanımefendi olmak üzere biroldukca tanınmış sima kendisi için “En epey umut vadedenlerin maddi çıkarlar uğruna nerelere

14-…savrulduklarını görüyoruz” dediler. Biroldukca kıymetli kişi de vekaletini iptal etti. bir daha tarihe not düşmek için söyleyelim, benden bugüne kadar bir lira almadı. Kendisine “Sen saf mısın?” diye sorduğumda “Eğer sizden bir lira bile alırsam, kendimi oburlarının söylemiş olduği gibi…

15-…hissederim.” dedi. Bana hata örgütü başkanı diyorsunuz. Ersan Barkın Türkiye’nin en pak adamı, bütün herkes bilir. O da duydu. Namuslu adamdır. Bir gün ona sorarlarsa biliyorum ki doğruyu anlatacaktır. Savcı Alim Yaşar’ın şahsım hakkında verdiği takipsizlik sonucunı…

16-… sizlerin huzurunda sorgulamak isterim. Sayın Savcı muhalefet partisi başkanının hata duyurusu üzerine başlatmış olduğu bu değerli soruşturmayla ilgili niye polise yazı yazıp: a)Bir kafeterya açılışında, kentin göbeğinde 20 bin kişi yan yana nasıl geliyor ve miting yapıyorlar?

17- Yetkili makamlardan müsaade alınmış mı? b) Açılış yapılan yer minibüs yolu güzergahı, bu sokaklar trafiğe nasıl kapatıldı? Yolların trafiğe kapatılma buyruğunu kim verdi? c) daha sonrasında mitinge dönüşen bu açılışa katılan şahıslarla Sedat Peker’in münasebetini sorguladınız mı?…

18-… üzere uzatabileceğimiz hiç bir çalışma yapılmadan belge kapatıldı? Gerçi polise araştırma için yazı yazmaya gerek yoktu. Savcı Beyefendi internete girseydi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Barış Yürüyüşü yaparken Gebze civarına geldiğinde, açılıştaki mitingdeki kürsüde çabucak yanımda…

19-…bulunan Özgür Altay isimli şahıs tarafınca kelamlı akına uğradığına dair gazete haberlerini, görüntüleri rahatlıkla bakılırsabilirdi (doğruların bir gün ortaya çıkmak üzere bir huyu vardır). Bütün her şey bu kadar açık bir biçimde ortadayken silahlanma davetime takipsizlik…

20-…vereceksiniz, artık ise çocukların bile inanmayacağı sebeplerle hem müebbet tıpkı vakitte 300 sene istediğiniz bir dava açacaksınız. Ben tıpkı adamım, niye artık bu biçimde oldu? Alışılmış ya, görüntüleri çektikten daha sonra; hırsızlıkları, uğursuzlukları, uyuşturucu sevkiyatlarını,..

21-… kara para aklamaları, sadat eliyle el nusra’ya yollanılan silahları anlattıktan daha sonra hiç bir kanıt olmadan bu davayı açacaksınız. Davayı açabilirsiniz. Tahminen mahkemeye baskıyla ceza da çıkarttırabilirsiniz. Lakin vicdan sahibi hiç bir insanı buna inandıramazsınız.

22-Zira yaşanılan her şey ortada. MİSİAD Genel Lideri Feridun Öncel Bey’e bir suçlama yapıyorsunuz, kendisi de size “Hayır bu yanlış, bunu benden Ak Parti Eski Genel Lider Yardımcısı Milletvekili Tuğrul Türkeş rica etti. Kendisini şahit olarak yazın” dediğinde…

23-… Tuğrul Bey’in ismini yazmamak için elli tane mazeret uyduracaksınız (Feridun Başkan’ın ısrarı üzerine sözlere ismi yazıldı.) Ayrıyeten Feridun Başkan’ın tabirini alırken “süslü sülü he?” diyip başınızı sallayacaksınız. süslü sülüyü ben söylemiş oldum. Ayrıyeten siz terör savcısısınız

24-

25-…ben de bulunduğum yerden mahkemenin gidişatıyla ilgili savunmamı yapacağım. Bu benim ve dünyadaki herkesin en doğal hakkıdır. Gerçi ben savunmamı toplumsal medya üzerinden tüm ülkenin nazaranceği biçimde yapacağım. BEN HATALI MUYUM DEĞİL MİYİM BUNA HALK KARAR VERSİN.