PSG’de hezimet daha sonrası Lionel Messi’ye ağır sözler! ‘Utanmıyor musun’

Sarr

Active member
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5. hafta perdesi kapandı. Birbirinden çekişmeli maçlar oynanırken, A Kümesi’nde şampiyonluğun kuvvetli adayları Manchester City ile PSG kozlarını paylaştı. Fransa’daki birinci randevudan Paris Saint Germain 2-0 galip ayrılmıştı. Gayrette Messi’nin performansı ağır tenkitlere maksat oldu. İşte yaşananlar…

MBAPPE EŞİTLİĞİ BOZDU

Çabanın birinci yarısı 0-0 eşitlikle bitmiş oldu. Konuk kadro 50. dakikada Messi’nin asistinde, yıldız futbolcu Mbappe’nin golüyle 1-0 öne geçti. İngiliz devi bu gole 63’te Raheem Sterling ile karşılık verdi ve skor 1-1 oldu.

GABRIEL JESUS ZAFERİ GETİRDİ

77. dakikada organize gelişen atakta İlkay topu art direğe kesti, Bernardo’nun indirdiği topa Gabriel Jesus düzgün bir vuruş yaptı ve grubunu öne geçirdi. Kalan dakikalarda öbür gol olmadı ve City kuvvetli rakibini 2-1 yenerek rövanşı aldı.

MESSİ’YE AĞIR TENKİT

Bu dönem 10 maça çıkan Lionel Messi’nin Şampiyonlar Ligi’nde 3, Fransa Ligi’nde ise 1 golü bulunuyor. Barcelona’da dramatik bir biçimde ayrılan messi’nin performansı sert tenkitlere maruz kaldı.

‘GOL YAHUT ASİST YAPAMAZSA niçinİ MAKUS OYNAMASIDIR’

“Bu bir irade problemi. İsteseniz de istemeseniz de. Messi fazlaca aranıyor ve şayet gol atmazsa yahut asist yapmazsa bunun sebebi fazlaca makus bir oyun oynamasıdır. Neymar’ın fazlaca daha fazlası var, o alanda daha fazlasını görüyor. Mbappe de o denli. Her nasılsa Messi olmuyor”

‘UTANMIYOR MUSUN?’

“örneğin Cristiano Ronaldo’yu gördüğünüzde, ikisinin büsbütün farklı cinste oyuncular olduğunu biliyorum. Dövüşüyor ve kadrosu öbür bir düzeye taşımak istiyor. Messi vakit zaman alanda yürüyor. O denli değil mi? Utanıyor musun? Messi üzere bir oyuncu için hiç gerçek değil”

‘MESSİ ALANDA YALNIZCA DOLAŞIYOR’

Kimi PSG taraftarlarının, Manchester City maçı sırasında Messi’ye reaksiyon gösterdi. Arjantinli futbolcu için, “Sahada yalnızca dolaşıyor” “Tek yaptığı şey aldığı topu geri vermek” “Dostum, MLS’e gitseydin daha iyiydi!”

İNGİLİZLER GÖNDERME YAPTI

City taraftarları Messi’nin formsuzluğuna atıfta bulundu. Maçın güzellerinden olan İlkay Günadoğan’ı paylaşan İngilizler, ‘Messi en güzelinden öğreniyor’ notunu düştü.

ÜÇÜNDEN BİRİ GİTMELİ

“Bir grupta 3 tane koşmayan yıldız oyuncu fazla, hiçbiri pivot forvet değil birbirlerine alan açamıyorlar hepsi ferdi oyuncu, Messi yokken bile Neymar-Mbappe ikilisi batırıyordu esasen Tucheli bile yedi bunlar, bu üçünden biri gitmeden bu ekip toparlanmaz bence”

‘BARCELONA’YA BİR GÜN KESİNLİKLE DÖNECEĞİM’

Maçın akabinde konuşan Arjantinli yıldız “Barcelona’ya geri döneceğimi daima söylemiş oldum zira orası benim konutum ve bir gün kesinlikle döneceğim.” dedi.

SİLVA’NIN FORMASINI İSTEDİ

Öte yandan maç sonunda minik bir taraftar dikkat çekti. Alanda Messi, Neymar, Mbappe üzere yıldızlar bulunurken minik taraftarın Bernardo Silva’nın formasını istemesi viral oldu.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM