Peker, Abu Dabi’de rahatça poz verdi

Vitra

New member
Peker, Abu Dabi’de rahatça poz verdi Organize cürüm örgütü önderi Sedat Peker, toplumsal medya hesabından bir görüntü yayınladı.

Abudabi’de çekilen manzaralarda Peker, kendisine yönelik operasyon tezlerine cevap olarak, “Bazı dostlarım beni arayıp bugün ya da yarın seni büsbütün bitirmeye yönelik operasyonlar yapacaklar dedi. Kendisine gülüp teşekkür ettim” sözlerine yer verdi.

“Sana daha evvel de öğretmiştim”

Dubai’de bir jet ski üzerinde çekilen imajlarını paylaşan Sedat Peker, “Azem kardeş kimi vakit sinema bitti dendiği yerden bir daha başlar. Bir gün Montenegro olur, bir gün öteki yer olur. Sana daha evvel de söyletmiştim, sana daha evvel de öğretmiştim. Unutma geceleri yavru kurtlar değil avcı kurtlar gezermiş, Azem kardeş!”

Kimi dostlarım beni arayıp bugün ya da yarın seni büsbütün bitirmeye yönelik operasyonlar yapacaklar dedi.Kendisine gülüp teşekkür ettim.Bitti denilen öykü her vakit bir daha başlar. Anladın mı Azem Kardeş?Lan tırrikler,lan kablamalar, lan kıpraklar,lan pokemonlar…
İmza;PİKACHU pic.twitter.com/O2KXS0t7ra

— Sedat Peker (@sedat_peker) November 12, 2021

Peker’in paylaşımı şöyle:

“Bazı dostlarım beni arayıp bugün ya da yarın seni büsbütün bitirmeye yönelik operasyonlar yapacaklar dedi. Kendisine gülüp teşekkür ettim. Bitti denilen öykü her vakit bir daha başlar. Anladın mı Azem Kardeş? Lan tırrikler, lan kablamalar, lan kıpraklar, lan pokemonlar… İmza; PİKACHU”