Ordu Günleri’nde AKP ve CHP’liler bir ortaya geldi

Vitra

New member
Ordu Günleri’nde AKP ve CHP’liler bir ortaya geldi 10. Ordu Günleri, İstanbul Yenikapı Kıyısı Aktiflik Alanı’nda başladı. 3 gün sürecek aktifliğe biroldukça siyasi parti temsilcisi de katıldı.

Aktiflikte Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Lideri Sabri Çelebi konuşmacılara armağan verdi. Kaftancıoğlu’nun konuşmasının akabinde ikram verilirken Kabaktepe de konuşmasını yapmak için sahneye geldi.

Çelebi’nin teşebbüsüyle iki lider el sıkışıp poz verdi.

‘Arkamda Ordu var’

Aktiflikte konuşan Kabaktepe, “Doğduğu yer yalnızca ‘ben oralıyım’ demek değil ‘ben buyum’ demek ile o oluşturduğu kimlikte gösterdiği karakterin şekillenmesinde en büyük etkendir. kimi vakit bana diyorlar epeyce güç bir vazife nasıl başaracaksınız İstanbul Vilayet Başkanlığı… Diyorum ki gerimde Ordu var” dedi.

‘Ordu demek haklının yanında olmak demek’

Kaftancıoğlu ise “Doğduğumuz coğrafya bir yazgı, tercih değil. Bu hepimizin onuru o niçinle tahminen Ordulu olmamız bir yazgı. Seçebileceğimiz bir şey değil fakat kendimizi Ordulu hissetmemiz bir tercih. Ordu demek, hırçınlık demek. Ordu demek kararlı olmak demek zira çocukluğumda bana bunu öğrettiniz. Ordu demek haklının yanında olmak demek. Zalimin zulmü neredeyse onun karşısında olmak demektir. Sizlerin bizlere öğrettiklerinizle buradayız” diye konuştu.