Online diyet, görüşmelerin internet üzerinden yapıldığı bir diyet biçimi. Gerçek uygulandığında yüz yüze diyet kadar da faydalı olabilmekte. Kimler için uygun:
– Merkezden uzak yerlerde yaşayanlar,
– Çocuklu aileler,
– Ağır çalışanlar,
– Trafik sevmeyenler,
– Kronik hastalıkları olanlar,
– Uzaktaki bir diyetisyenden hizmet almak isteyenler.
Pekala ben bu süreci nasıl yönetiyorum biraz da bundan bahsedeyim.
Öncelikle ikimize de uygun gün ve saat belirliyoruz.
???? Manzaralı konuşma yahut koşullara bakılırsa telefon görüşmesi yapıyoruz.
????Görüşme öncesinde bel etrafınızı ve kilonuzu ölçmenizi istiyorum.
????Bu toplantıda, sizi daha yakından tanımak için birfazlaca soru soruyorum. Yemekle bağınız, daha evvelki diyet tecrübeleriniz, çalışma saatleriniz, aile hayatınız üzere.
????????????Görüşme sırasında size besinlerle ve beslenme ve diyetle ilgili kimi eğitimler de veriyorum.
İlk görüşme yaklaşık 60 dk başka görüşmelerimiz 30-45 dk sürüyor.
????Görüşme daha sonrasında size bir daha sonraki görüşmeye kadar yol gösterici olacak 7 günlük bir diyet programı yolluyorum.
????Bu listede; haftalık alışverişinize uygun, konutunuzda bulunan materyallerle yapabileceğiniz yemekler oluyor. Denemediğiniz, size uygun, farklı tanımlarla de listeyi renklendiriyorum.????
????Ben sizin için porsiyon ölçüsü ayarlıyorum, motive ediyorum, başınızdaki soru işaretlerini gideriyorum. Siz de bu sayede sağlıklı ve istikrarlı bir beslenme ile ülkü kilonuza her hafta daha epeyce yaklaşmış oluyorsunuz.
???? Gün içerisinde örnek tabaklarınızı bana yollayabiliyor ve menü değiştirmek istediğiniz vakit bana WhatsApp üzerinden ulaşabiliyorsunuz.
– Merkezden uzak yerlerde yaşayanlar,
– Çocuklu aileler,
– Ağır çalışanlar,
– Trafik sevmeyenler,
– Kronik hastalıkları olanlar,
– Uzaktaki bir diyetisyenden hizmet almak isteyenler.
Pekala ben bu süreci nasıl yönetiyorum biraz da bundan bahsedeyim.
???? Manzaralı konuşma yahut koşullara bakılırsa telefon görüşmesi yapıyoruz.
????Görüşme öncesinde bel etrafınızı ve kilonuzu ölçmenizi istiyorum.
????Bu toplantıda, sizi daha yakından tanımak için birfazlaca soru soruyorum. Yemekle bağınız, daha evvelki diyet tecrübeleriniz, çalışma saatleriniz, aile hayatınız üzere.
????????????Görüşme sırasında size besinlerle ve beslenme ve diyetle ilgili kimi eğitimler de veriyorum.
????Görüşme daha sonrasında size bir daha sonraki görüşmeye kadar yol gösterici olacak 7 günlük bir diyet programı yolluyorum.
????Bu listede; haftalık alışverişinize uygun, konutunuzda bulunan materyallerle yapabileceğiniz yemekler oluyor. Denemediğiniz, size uygun, farklı tanımlarla de listeyi renklendiriyorum.????
????Ben sizin için porsiyon ölçüsü ayarlıyorum, motive ediyorum, başınızdaki soru işaretlerini gideriyorum. Siz de bu sayede sağlıklı ve istikrarlı bir beslenme ile ülkü kilonuza her hafta daha epeyce yaklaşmış oluyorsunuz.
???? Gün içerisinde örnek tabaklarınızı bana yollayabiliyor ve menü değiştirmek istediğiniz vakit bana WhatsApp üzerinden ulaşabiliyorsunuz.