Vitra
New member
Nazilli’deki patlamada 1 tutuklama daha Nazilli’de bir döner restoranında tüp değiştirilirken meydana gelen patlamanın akabinde Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca yürütülen soruşturma kapsamında yaralı olduğu için Nazilli Devlet Hastanesinde kontrol altında tutulan M.G. taburcu olduktan daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne gdolayıldü.
İşlemlerinin tamamlanmasının akabinde “taksirle öldürme ve yaralama” suçlamasıyla hakimliğe sevk edilen kuşkulu tutuklandı.
M.G’nin tüpü değiştiren kişi olduğu açıklandı.
Olaya ait tutuklanan kuşkulu sayısı bu biçimdece 5’e yükseldi.
Ne olmuştu?
Altıntaş Mahallesinde Kıbrıs Caddesi’ndeki bir döner restoranında 30 Aralık’ta tüp değişimi sırasında meydana gelen patlamada 8 kişi hayatını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.
Soruşturma kapsamında restoran sahibi L.Y, eşi F.Y. ile tüp bayii A.B ve olay günü tüp değişimi sürecine yardım ettiği belirlenen H.P tutuklanmıştı.
İş yeri çalışanlarından biri savcılık sonucuyla, 2’si sulh ceza hakimliğince konulan isimli denetim kuralıyla özgür bırakılmıştı.
İşlemlerinin tamamlanmasının akabinde “taksirle öldürme ve yaralama” suçlamasıyla hakimliğe sevk edilen kuşkulu tutuklandı.
M.G’nin tüpü değiştiren kişi olduğu açıklandı.
Olaya ait tutuklanan kuşkulu sayısı bu biçimdece 5’e yükseldi.
Ne olmuştu?
Altıntaş Mahallesinde Kıbrıs Caddesi’ndeki bir döner restoranında 30 Aralık’ta tüp değişimi sırasında meydana gelen patlamada 8 kişi hayatını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.
Soruşturma kapsamında restoran sahibi L.Y, eşi F.Y. ile tüp bayii A.B ve olay günü tüp değişimi sürecine yardım ettiği belirlenen H.P tutuklanmıştı.
İş yeri çalışanlarından biri savcılık sonucuyla, 2’si sulh ceza hakimliğince konulan isimli denetim kuralıyla özgür bırakılmıştı.