MHP’li lider belediye çalışanını dövdü, istifaya zorlandı!

Vitra

New member
MHP’li lider belediye çalışanını dövdü, istifaya zorlandı! MHP Alanya İlçe Lideri Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediyesi’nde sürücü olarak çalışan Kadir Özdemir’i darp etti. Özdemir, olayın akabinde kendisine işten istifa etmesi için baskı yapıldığını öne sürdü. Türkdoğan’ın Özdemir’i dövdüğü manzaralar kameralara yansıdı.

Sözcü’den İsmail Akın’ın haberine bakılırsa, MHP’li Alanya ilçe Belediyesi’nde Toplumsal Hizmetler Müdürlüğü Cenaze hizmetleri ünitesinde sürücü olarak çalışan Kadir Özdemir, MHP Alanya İlçe Lideri Mustafa Türkdoğan tarafınca dövüldü. Darp edilen Özdemir, Türkdoğan hakkında kabahat duyurusunda bulundu.

Özdemir olay anını şu sözlerle anlattı:

“Boğazımı sıktı, yumruklar attı”

“Alanya Belediye Lideri MHP’li Adem Murat Yücel’in kardeşi Rıdvan Yücel’in, bekarlığa veda partisi için Kestel Yüceller Petrol karşısındaki belediye tenis kortunun yanında belediyeye ilişkin sandalye masa taşıdık. Bekarlığa veda partisi yapıldı. Parti manzaraları Av. Hüsnü Sert’in eline geçmiş. Hüsnü Sert, twitter üzerinden Belediye Lideri Adem Murat Yücel’i suçlayacak biçimde paylaşımda bulunmuş.

Yücel, hadiseden beni sorumlu tutmuş ki MHP Alanya İlçe Lideri Mustafa Türkdoğan, kurum müdürüm Hüseyin Doğan’ı arayarak beni yanına çağırdı. Mustafa Türkdoğan, odasına girdim beni sorgulamaya başladı.

İstifaya zorlanmış!

Bana, ‘niçin bu biçimde yaptın’ dedi. Kendisine bunu yapan kişinin ben olmadığımı söylemiş oldum, ikna olmadı. Bana istifa etmem için baskı kurdu. Beni Türk Telekom’a götürdü. Telefon kayıtlarını istedik lakin veremeyeceklerini söylemiş olduler. Müşteri hizmetleriyle görüştüm 12 saat ortasında göndereceklerini mail olarak attılar. sonrasındasında beni oradan alıp bir oto ekspertiz şirketine götürdüler. Yol boyunca telefonumu incelediler.

Mustafa Türkdoğan, orada benim boğazımı sıktı, başıma ve sol şakak bölgeme yumruklar attı. Beni tekrar parti binasına götürdü. Ben oradan ayrılırken, ‘seninle görüşeceğiz’ dedi.

“Korkudan hastaneye gidemedim”

olaydan epeyce etkilendiğini ve kaygıdan hastaneye gidemediğini söyleyen Özdemir, “Hastaneye gidemediğim için fotoğraf çektim. Savcılığı gidip şikayetçi oldum. çabucak sonrasında baskıya dayanamadığım için işimden istifa etmek zorunda kaldım. Babamı 7 ay evvel kaybettim, kanser hastası annem ve iki yetim yeğenime bakıyorum. Şu an işsizim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kendimi meskene kapattım” diye konuştu.