MHP Vilayet Lideri: CHP ulusal siyasetler uygularsa MHP yanında olur

Vitra

New member
MHP Vilayet Lideri: CHP ulusal siyasetler uygularsa MHP yanında olur MHP Trabzon Vilayet Lideri Bekir Sıtkı Tarım, “partisinin AK Parti’nin peşinden gitmediğini AK Parti’nin MHP’nin olduğu yere geldiğini” söylemiş oldu.

Trabzon’un mahallî haber sitelerinden 61saat’e açıklamalarda bulunan Tarım, Açık konuşmak gerekirse ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir hain olacağını düşünmüyorum. CHP bu ülkeye ihanet edemez. Lakin CHP’ye ihanet edenler var. CHP’ye ihanet ederlerken; hatırlanacağı üzere CHP’nin önder değişikliği oldu. O süreci hayli güzel takip ettiğimiz vakit, Kemal Kılıçdaroğlu’nun o koltuğa nasıl oturtulduğu ortada. Onu mecbur bırakan bir güç var. O gücün ismini koymak istemiyorum. O güce Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir biat borcu var” diye konuştu.

“Milli siyasetler uygulanırsa CHP’nin yanında oluruz”

MHP Vilayet Lideri Tarım, CHP’nin iktidar olması durumunda ulusal siyasetler uygularsa MHP’nin, AKP’yi desteklediği üzere CHP’yi de destekleyeceğini söylemiş oldu.

“2012 yılına kadar dövüşmüş olduğumuz AK Parti’yi şu anda desteklememizi yeterli pahalandırmak gerekir. MHP, AK Parti’nin peşine gitmemiştir. AK Parti, gerçek siyasetlere dönmüş, ulusal siyasetlerine dönmüştür. AK Parti, MHP’nin istediği ve bu ülke için zorunlu olan siyasetlere büsbütün katılmıştır, dönmüştür, uygulamaktadır. Onun için biz AK Parti’nin peşine gitmedik, AK Parti bizim olduğumuz yere geldi diyebiliriz.

Bugün baktığımızda CHP kıskaca alınmış, sıkıştırılmış bir partidir. Kentimizin sokaklarında gördüğüm her CHP’li ile hayli hoş anlaşacak durumum, durumum vardır. Onların hiçbirinin benden daha az vatansever olmadığını biliyorum. YETERLİ Parti, Saadet Partili ve başka partili arkadaşlarımız da birebirdir. hiç biri bizden daha az vatansever değildir. Lakin partilerinin üst idarelerinde kasvetler var.

Bu üstlerdeki zahmetleri yarın aştılar ve iktidar oldular, bugün ki telaffuzlarının dışına çıktılar diyelim… Bugün AK Parti hangi ulusal siyasetleri uyguluyorsa, onları da uyguladıklarını düşünelim. MHP bugün nerede duruyorsa, o gün de tıpkı yerde durur. MHP o gün de onlar hoş yönetiyorsa onların da yanında yer alır…”