Menowin'in natürmoslu karısı sessizliğini bozar ve ilişkiyi açar

Smug

Active member
14 yıllık evlilikten sonra Senay mutlu bir şekilde Menowin'in sona ermesinden bahsediyor: kontrol yanılsaması, uyuşturucu, şüpheli sadakatsiz – şimdi sessizliğini bozuyor.

Bomba 2025 ilkbaharında patladı: DSDS yıldızı Menowin Fröhlich (37) ve eşi Senay (34) evliliği 14 yıl sonra ve beş çocuktan sonra kırıldı. Şarkıcı zaten kendi tarafında yeni bir kadınla sosyal medyada kendini gösterirken, karısı şimdi ilk kez kamuya açık konuşuyor ve uyuşturucu, çılgınlık ve yorucu bir ilişkinin sonu hakkında açıkça konuşuyor.

REKLAMCILIK
Menowins Ex Senay Packs: “Geri gelemedi”

Senay, RTL'ye ayrılma gününü anlatıyor: 12 Nisan'da 2024'te özel iflas kaydettiren Menowin Fröhlich, çocuklarına sadece yürüyüşe çıkmak istediğini söyledi. Kısa bir süre sonra hala alışveriş yapmak istediğini iddia etti – ama asla geri dönmedi. Cep telefonu iki gün izinliydi, sonra şaşırtıcı haberler: Sokakta bilinçsiz bulundu ve hastaneye kaldırıldı. Bir gün sonra kendini serbest bıraktı – ama “artık eve geri dönemedi, ama bir tatil dairesine gitti”. O anda Senay'a açıktı: “Bu olaydan sonra ilişki kesinlikle benim için bitti.”

REKLAMCILIK

Menowin Fröhlich ve kırmızı halıda eski senay. İmago
Uyuşturucu ve güvensizlik ile yük testi

İkisi arasındaki ilişki daha önce ağır yüklendi. Senay uyuşturucu kullanımı raporları, belirsiz bir döneme ve kıskançlık saldırılarına kayboldu: “Bana sürekli olarak bazı şeyler aldı, örneğin diğer erkeklerle bir şeyim olduğunu. Kontrol çılgınlığı vardı.” İfadelerine göre, ilaçlar da kocalarını zihinsel olarak değiştirecekti.

REKLAMCILIK

Yıldızlar bölgesinden daha fazlası

Michael Schumacher'ın Mallorca'sine Neighbors ile Büyük Şantiyeli

Cuma,, 07/18/2025 | 06:25

Dream House Schimmel-Schock oldu: Monika Gruber 3,2 milyon Euro geri talep ediyor

Cuma,, 07/18/2025 | 06:24

Açık Değişim: Melanie Müller güzellik ameliyatının önünde böyle görünüyordu

Cuma,, 07/18/2025 | 06:23

Kira ödenmez! CDU gazisi apartmandan uçar-ki

Cuma,, 07/18/2025 | 06:22

Danni Büchner Mallorca'da korku hareket ettiriyor: “Şimdi ne yapacağız?”

Cuma,, 07/18/2025 | 06:07

Influencer Andreas Tonelli († 48) dağ bisikletiyle 200 metre ölüme düşüyor

Perşembe,, 07/17/2025 | 21:15

Felix Baumgartner Öldü: Hayatının mega-stunt gibi görünüyordu

Perşembe,, 07/17/2025 | 20:36

Denise Richards, kocayı acımasız şiddetle suçluyor: “Beni öldürmekle tehdit etti”

Perşembe,, 07/17/2025 | 19:22

Jay Khan Sarah Knappik'e karşı gidiyordu: “Beni yalan söyleyerek yok ettim mi?”

Perşembe,, 07/17/2025 | 19:13

Andreas Gabalier İddialar hakkında yorumlar – Podcasterin “tamamen bölünmüş”

Perşembe,, 07/17/2025 | 19:12

Senay Menowin'in ayrılması hakkında “mutlu”

Geriye dönüp bakıldığında, daha önce ayrılmak isterdi: “Çünkü ilişki sırasında beni her zaman küçük kıldığı için, bir ayrılıktan geçmek için yeterli benliğim yoktu. Ama şimdi ondan indiğim için mutluyum.” Senay'a göre, optik olarak değişen, ancak henüz değil – henüz değil – birlikte çocuklar yüzünden, temas kurmaya devam ediyorlar.

Boşanma görüşmeleri zaten devam ediyor

Özellikle acı: Menowin'in yeni ortağı Senay için boş bir sayfa değil. Bu kadının yıllar önce bir rol oynadığına inanıyor: “Onu kişisel olarak tanımıyorum, ama dokuz yıl önce beni aldattığını yüzde yüz biliyorum.” Bugün bir kızgınlığı olmasa bile, onun için açıktır: uzlaşma hariç tutulur. “Boşanma görüşmeleri zaten devam ediyor.”

Şimdiye kadar Menowin iddialar hakkında kamuya açıklanmadı. Avukatı RTL'yi bıraktı: Tüm iddialar yanlıştı.