Lütfü Türkkan özür diledi

Vitra

New member
Lütfü Türkkan özür diledi GÜZEL Partili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından ‘Milletimize arzımdır’ başlığı ile bir görüntü yayınladı.

Türkkan, paylaştığı görüntüde “Yaşanan şanssız hadiseyle ilgili bu görüntüyü çekmeye karar verdim. Bingöl’de daha evvel Sayın Meral Akşener’e toplumsal medya yoluyla hakaret ve küfreden bir vatandaş karşımıza çıkarak, artık burada tabir etmek istemediğim birtakım lafları söylemeye devam etti. Ben de onu, o kalabalıktan uzaklaştırmak isterken önemli küfürlere de maruz kaldım, onların bir kısmı o görüntüde yoktu. Hatta ‘küfretme’ diye de birkaç sefer ikaz ettim. Sonuç itibariyle gelinen o hudut gerginliği, o zahmetli durum kararı hiç yapmamam gereken bir şey yapmışım, hakaret etmişim, berbat kelamlar söylemişim. Bunlar hiç hakikat olmayan, bana da hiç yakışmayan sözler. Bunun da farkındayım” açıklamasında bulundu.

Milletimize arzımdır… pic.twitter.com/FYjO9EmITF

— Lütfü Türkkan (@LutfuTurkkan) November 5, 2021

‘Özür diliyorum’

Türkkan, görüntünün devamında ise özür dileyerek konuşmasını şu biçimde sürdürdü:

“Ben burada başta bütün milletimizden, bir bayan olması hasebiyle Sayın Genel Liderimiz başta olmak üzere bütün bayanlardan, partililerimizden ve arkadaşlarımdan da özür diliyorum. Hakikat bir iş değildi bu yanlış bir şeydi ancak o hudut gerginliği, o atmosferin getirdiği tahminen de fazla bir heyecan, hakikat olmayan, bana da hiç yakışmayan, şimdiye kadar da hakikat bulmadığım, herkesi yadırgadığım bu hususta bu biçimde bir kusur yapmaya sevk etti. yine bütün milletimizden özür diliyorum. Bunun da kabulünü rica ediyorum.”