Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir görüntü daha

Vitra

New member
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir görüntü daha CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha evvel 26 Ocak’ta toplumsal medya hesabından görüntülü bir paylaşımda bulunarak, bir ihale yolsuzluğu savında bulunmuştu.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün öğle saatlerinde “Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00’de kıymetli bir husus hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere” notuyla bir duyuruda daha bulunmuştu.

Bu akşam saat 21.00’de, Sarayın bana atadığı trollerimi ve ayrıca, Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum. Konuşacaklarımız var
😊

Sevgili halkım, siz de gelin şahit olun. Burada buluşmak üzere.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 30, 2022

Saat tam 21:00’i gösterdiğinde Kılıçdaroğlu bir paylaşım daha yaptı. Paylaşımında “Halkımızdan vergiyle, artırımlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek kederi yasa dışı dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın hududu yok, çocuklar bile araç” notu düştü.

Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç… pic.twitter.com/1frutdcVJx

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 30, 2022

Klıçdaroğlu görüntüsünde şunları lisana getirdi

“Sevgili halkım merhaba. Şahıs ve ailesinin trolleri geldiniz mi? Size de merhaba. Bugün Saray tarafınca bana özel olarak atanan trolleri ve Türkiye genelinde kurulan devasa trol ağını anlatmak için sizleri davet ettim.

‘Faturayı size çıkarıyorlar’

Biliyorsunuz. Bu Saray’ın şatafatını devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı faturalardan kırılırken, devasa bir trol ağı Hazine’den çalınan paralarla besleniyor. Anladınız mı artık. Bir imza ile niye 6 milyar TL 5’li çeteden birine aktarılıyor. Onlar bu parayla havuz medyası üzere kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen öbür bir yasa dışı ordu da işte bu troller. Sizin paranızı evvel Hazine’ye alıyorlar, daha sonra bunlara aktarıyorlar. Ancak yetmiyor artık Hazine. O yüzden sizlere döndüler. Vergi üstüne vergi, artırım üstüne artırım. Faturayı bir daha size çıkarıyorlar. Zira bir daha ‘götürmek üzere! Hazine’ye para aktarmaları gerekiyor, ıslak imzalarla.

Trol ağını deşifre etti

Bende bu trol ağının deşifre edilmesi için araştırmacılardan yardım istedim. Elimde bir rapor var. Bu rapor dünyada bir birinci. Yasa dışı bir trol ağının nasıl çalıştığını gösteriyor.
Ayrıyeten da isim isim deşifre ediyor bu trolleri.

Hepsi elimizde. Lakin ben, bana atanmış trollerime özel bir teşekkürü borç bilirim. Harikulade bir iş çıkarmışlar. Son altı ayda beni etiketleyen 700 binden çok tweet atılmış.

Bunların 300 bininin bu maaşlı trollere ürettirmişler.

Bu Saray’ın her şeyi uydurma. Her şeyi yasa dışı. Devleti suça alet ediyorlar. Ses dinlemesi yapıyorlar, mobese ile her hareketimizi takip ediyorlar, dijitalde de bir trol ordusu ile karalamalar yapıyorlar. Dijitalde de bir trol ordusuyla karalamalar yapıyorlar. Saray’ın tüm meşgalesi bu. Halkımız ise sefalet ortasında.

Durun bir ikisini anlatayım.

“Nevzat Kanlı” ya da Kanlınevzat35, o denli mi diyeyim? her neyse… Başka namı, “son laik bükücü”. Nevzat Kanlı benim dijital sapığım üzere bir şey.

Ne yazsam, ne tweet atsam, nerede konuşmam yayınlansa, bu sapığım çabucak altına küfürleri döşeniyor. Zira söyleyeceği karşı bir fikir bir görüş yok. İşi gücü meczuplar üzere küfretmek.

Aslında bu ağlar iç içe geçmiş durumda. Nevzat Kanlı bir iç ağ, ona bağlanmış troller var. Onun sinyaliyle bu troller devreye girip onun küfürlerini paylaşıp duruyorlar. örneğin son 3-4 ay ortasında Nevzat Kanlı bana yaklaşık 4 bin kere küfretmiş. Günde ortalama 40 küfür eder. Sanmayın ki Nevzat Kanlı bir robot. Sizin üzere gerçek bir kişi. Saray’ın taşıyıcı trollerinden birisi. Gerçi bu ortalar hesabı biraz askıda. Lakin biz biliyoruz onun ne yaptığını.

Bu ortada Nevzat Kanlı üzere 10 civarında taşıyıcı trol daha var. Bunların altındaysa bir daha örgütlenmiş sinyal bekleyen öbür troller de var. Sayıları 10 binleri buluyor bunların. Tıpkı bir ordu üzere. örneğin… Trakyalı diye bir öbür ‘trol başı.’ Günde beni gaye alan 30 tane tweet atıyor.

Günde 30 küfür. Bu troller vallahi de billahi de harcanıyor. Bunların yeri Guiness Rekolar Kitabı.

Erdoğan, sen bunların sigortasını yapıyor musun? Bir ıslak imzana bakar. Seversin sen ıslak imzayı.

daha sonra, Servet K. -rakamları uzun- diye bir trol başı daha var. Bu trollün de son 3-4 ayda 3 bin 315 tweet yazmış. Evladım sen de harcanıyorsun buralarda.

Sabri Konte, Jaba Recep 8 sizleri de biliyorum. Ve tabi sizlerin önder takımınızı de. The marjinal, medya adamı anladınız değil mi beni? örneğin bir tanesi demiş ki, Çok afedersiniz ” Lan Kemal sen seçimi kazan ben de donla gezeceğim”. Bak ben bunu kelam olarak kabul ediyorum. Evladım o denli geçersiz isimlerim ardına gizlenerek kendini kurtaramazsın. Hepinizi biliyoruz.

Sevgili halkım, bunların işleyişleri epeyce sıradan. Trol diğerleri ve yazılımlarıyla bir etiket açıyorlar ve sürülerine talimat veriyorlar. Saldırın diye. Hepsi fake. Etiketler, hepsi bot hesapların hüneri. Lisanları de epey tanıdık; ağbabalarının lisanı. Kılavuzlar mescitte lisan kopartıyor, bunlar da dijitalde.

Sevgili troller, size bir tavsiye; verdikleri üç-beş kuruşa kanmayın. Gün gelir bunların sonuçları epey ağır olur. Sevgili baş algıcı, asıl kelamım sana. Çoluğu çocuğu bu pis işlerine bu algı işlerine niçin alet ediyorsun. Teşkilatlarını küfür merkezlerine dönüştürmüşsün. Utanmıyor musun onların başını yakmaya? Otur kendin yaz tweetlerini. Ya da topla yüreğini çık karşıma. Sen aslına bakarsan küfür etsen kimse şaşırmaz. Merak etme. Bugünün hashtagi de benden olsun. “Saray’ın trolleri ifşa oldu”. Bunun altına yazarsınız . Ya da boşverin etiket falan da yazmayın. Haydi eyvallah.