Karamollaoğlu koronavirüse yakalandı

Vitra

New member
Karamollaoğlu koronavirüse yakalandı Saadet Partisi’nden Genel Lider Karamollaoğlu’nun sıhhat durumuna ait yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Saadet Partisi Genel Lideri Sayın Temel Karamollaoğlu’nun Kovid testi müspet çıkmıştır. Genel Liderimizin sıhhati uygun olup konutunda dinlenerek karantina müddetini geçirecektir.”

Karamollaoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün yaptırdığım Kovid testim olumlu çıktı. Hamdolsun kendimi yeterli hissediyorum. Karantina sürecini konutumda geçireceğim. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bugün yaptırdığım Covid testim pozitif çıktı.

Hamdolsun kendimi iyi hissediyorum. Karantina sürecini evimde geçireceğim. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) January 4, 2022

Mansur Yavaş’tan geçmiş olsun bildirisi

Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş Twitter hesabından Karamollaoğlu için geçmiş olsun bildirisi yayınladı. Yavaş paylaşımında “Kovid-19 testi olumlu çıkan Saadet Partisi Genel Liderimiz Temel Karamollaoğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sıhhatine en kısa müddette kavuşmasını temenni ediyorum” sözlerini kullandı.

Kovid-19 testi pozitif çıkan Saadet Partisi Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sağlığına en kısa sürede kavuşmasını temenni ediyorum. pic.twitter.com/UpauUQJRTb

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) January 4, 2022

Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu da geçmiş olsun dedi

Temel Karamollaoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten öbür isimler DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu oldu.

Akşener yaptığı paylaşımda, “Çok geçmiş olsun Temel Beyefendi, acil şifalar diliyorum” sözlerini kullandı.

Geçmiş olsun değerli Genel Başkanım, acil şifalar dilerim. https://t.co/9R5IBcQeUB

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) January 4, 2022

İmamoğlu ise “Geçmiş olsun pahalı Genel Liderim, acil şifalar dilerim” dedi.

Çok geçmiş olsun Temel Bey, acil şifalar diliyorum. https://t.co/BXo5wkiEVN

— Meral Akşener (@meral_aksener) January 4, 2022

Ali Babacan: En kısa vakitte sıhhatine kavuşmasını temenni ediyorum

DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan da “Koronavirüs testi olumlu çıkan Sayın Temel Karamollaoğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa vakitte sıhhatine kavuşmasını temenni ediyorum” paylaşımında bulundu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Sayın @T_Karamollaoglu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.

— Ali Babacan (@alibabacan) January 4, 2022