Kadıköy’de yat limanında yangın: 6 tekne kullanılamaz hale geldi

Vitra

New member
Kadıköy’de yat limanında yangın: 6 tekne kullanılamaz hale geldi Yangın, saat 05.15 sıralarında Caddebostan yat limanında meydana geldi. Teze göre, limanda demirli bir teknede elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen alevler, demirli bulunan öbür teknelere de sıçradı. İhbar üzerine olay yerine epeyce sayıda itfaiye, polis ve sıhhat takımı sevk edildi. İtfaiye takımlarının kısa müddette müdahale ettiği yangında 6 tekne kullanılamaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Marinanın bekçisi yaşananları anlattı

Yangının çıktığı marinanın çabucak yanında bulunan marinada bekçilik yapan Atilla Yağın yaşananları anlattı. Yağın, “Saat 05.15 sıralarında, iki marina var burada. Ben yan marinanın gece bekçisiyim. Tekneleri denetim ediyordum. Gece kulübesine girdim. tekrar çıktığımda tekneler alev almıştı. Çabucak yan taraftaki gece bekçisi arkadaşın yardımına koştum. İtfaiye takımlarına haber verdik. İtfaiye gruplarımız yangına müdahale ettiler. 6 ve üzerinde teknemiz alevlerle bir arada kül oldu. Onun dışında, meyyit ya da yaralımız yok. Yangınımızın niçini elektrik kaçağından dolayı, kabloların tutuşmasıyla bir arada 6 ve üzerinde teknemizin alev almasıdır” dedi.