İBB Sözcüsü Murat Ongun’dan CNN reaksiyonu

Vitra

New member
İBB Sözcüsü Murat Ongun’dan CNN reaksiyonu Esenler Belediye Lideri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi AKP Küme Başkanvekili Tevfik Göksu, CNN Türk’te “Neler oluyor?” programına konuk oldu. Tevfik Göksu programda, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu‘nu ve CHP’yi amaç aldı.

Karşılıksız bıraktı

İBB temsilcileri yayına bağlanmak ve yanıt haklarını kullanmak istese de CNN Türk bu talebi cevapsız bıraktı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, karşılık verme haklarının engellendiğini vurgulayarak CNN Türk’e reaksiyon gösterdi. Ongun hem de Tevfik Göksu’nun kendisi hakkında “Murat Ongun mahkeme sonucu ile yalancı ilan edilmiştir” lafına reaksiyon göstererek “Mahkeme sonucu var ise ben istifa edeceğim” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun’un paylaşımları şöyle:

CNN Türk bir daha tek taraflı bir yayınla, palavra argümanları yayınlıyor. Üstelik, karşılık verme hakkımızı da engelliyor. Tevfik Göksu’nun temelsiz ve uydurma tezlerine cevap vermek epey kolay. Kâfi ki, yanıt hakkımıza hürmet duyun. niye korkuyorsunuz? @cnnturk

Hamd olsun, bugün de İBB AK Parti Küme Başkanvekili ve hamisi CNN Türk televizyonu doğrulardan fellik fellik kaçtı. Karşılık hakkımız bir daha engellendi. Korkmayın, doğrular güzeldir
@cnnturk

Tevfik Göksu bu akşam CNN Türk’te “Murat Ongun mahkeme sonucu ile yalancı ilan edilmiştir” dedi. Mahkeme sonucu var ise ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum!

(Danıştay sonucu elimde, düşünerek hareket ediniz lütfen.)

CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor. Üstelik, yanıt verme hakkımızı da engelliyor. Tevfik Göksu’nun asılsız ve uydurma iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki, cevap hakkımıza saygı duyun. Neden korkuyorsunuz? @cnnturk pic.twitter.com/oExtr0BT1V

— Murat Ongun (@Mrt_Ongun) January 2, 2022