Hasta yakınının saldırısına uğrayan tabibin burnu kırıldı

Vitra

New member
Hasta yakınının saldırısına uğrayan tabibin burnu kırıldı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nazaranvli tabip Emre Alım misyonu başında akına uğradı. Hekimin burnunu kıran Y.E.D. (24) gözaltına alındı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Y.E.D., eşini göz muayenesi için hastaneye getirdi. Y.D.E. eşiyle ilgilenilmediğini argüman ederek, Asistan Tabip Emre Alim’e saldırdı. Akının akabinde yüzüne aldığı darbelerle yaralanan Alım, meslektaşları tarafınca tedavi altına alındı. Tabibi yaralayan Y.E.D. polis grupları tarafınca gözaltına alındı.

‘Beyaz kod verdik’

Taarruza uğrayan Emre Alım burnunun kırıldığını, şikayetçi olduğunu belirterek, “Şahıs ve şahsın yanındaki bayan, daha evvel hemşire hanımlara hakaret etti. ‘Parasını biz veriyoruz. Bizi muayene edeceksiniz’ diye konuştu. Sırasını beklemeden, öteki hastalara da hürmet göstermediler. Başka hastalar da rahatsız oldu. çabucak sonrasında hastanenin güvenlikleri hastayı çıkarırken bayan hala ‘Parasını biz veriyoruz, bakacaksınız tabi’ dedi. Ben de o sırada ‘Buyurun dışarıya çıkar mısınız?’ dedim. O esnada hanımın yanındaki erkek şahıs bana vurdu. Burnuma yumruk attı. Burnumda kırık var. İstirahat raporu aldım. Öbür hastalarımız da mağdur oldu bu durumdan. Biz de şikayetçi olduk. ‘Beyaz kod’ verdik” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, saldırganın yakalandığını ve hakkında süreç başlatıldığını ve hususun takipçisi olacaklarını deklare etti.

Bu ortada olay daha sonrası Y.D.E.’nin güvenlik bakılırsavlileri tarafınca dışarıya çıkarılması ve uzaklaştırılması güvenlik kamerasına yansıdı.