Günün En Çok Oynanan Maçları

Sarr

Active member
Fenerbahçe-Trabzonspor: Maç kararı 2

İddaa programının Türkiye Muhteşem Lig’i bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe-Trabzonspor uğraşını kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si müsabakada konuk takımın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Serkan Çalışır’ın Tercihi

Kasımpaşa deplasmanında son anlarda gelen golle kazanan Fenerbahçe’de uzun ortadan daha sonra 3 maçlık galibiyet serisi yakalarken 2.’lik için bunu devam ettirmek istiyor. Sakatlığı bulunan Ferdi yok. Valencia’nın durumu belirli değil. Ligde yoluna dolu dizgin devam eden Trabzonspor, kupada da Antalyaspor’u yendi. Vitor Hugo’nun önemli sakatlığı ise canları oldukça sıktı. Hamsik ve Dorukhan’ın da sakatlıkları var. İsmail ve Erce’nin testleri olumlu çıktı. Hiç elbet keyifli bir maç olacak. İki grubun de bu maçta gol bulacağını düşünüyorum.

Fatih Karagümrük-Altay: Maç kararı 2

İddaa programının Türkiye Üstün Lig’i bülteninde günün öne çıkan maçı Fatih Karagümrük-Altay çabasını kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si müsabakada konuk grubun kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Altay için bu tablodan çıkmak artık epeyce zor! 25 puandalar ve düşme potasının bir basamak üzerindeki Antalyaspor ise 32 puanda. Karagümrük deplasmanında da işleri güç. Fakat onlar için tam bir final maçı olacak. Tüm riskleri alacaklar. Karagümrük de favori olduğu maçta skor üretir. 90 dakikada karşılıklı goller olur diyorum. KG Var seçeneği ülkü.

Napoli-AC Milan: 2.5 Üst

İddaa programının İtalya Serie A bülteninde günün öne çıkan maçı Napoli-AC Milan çabasını kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si müsabakanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Lazio deplasmanında son dakika golü ile kazanan Napoli, moralli bir biçimde tepe çabasına çıkacak. Milan, ligdeki son iki maçtaki puan kayıpları ile sarsıldı. Napoli deplasmanında riskler almaktan çekinecekler. Bu alanda iki ekibin rekabetinde keyifli maçlar izledik. Lakin bu sefer tepe yarışı ortasında daha fazlaca denetimli bir maç bizi bekliyor olacak. Kuvvetli uğraşta orta skor bahsinin güçlü bir tercih olduğunu düşünürken, birliktelik ihtimalini ikinci tercih olarak kullanmak istiyorum. Şiddetli uğraşta skor varsayımım ise; 1-1…