GNTM'de Majorling Drama: Podyum Çarşamba'da Dört Model Başarısız

Smug

Active member
“GNTM” deki geleneksel görünüm bölümü şiddetli duygular sağlar. Eski Hairdresser Klaas Heufer-Imlauf da büyük makyajlara yardım etti. Tip değişikliğinden sonra podyum dört katılımcının son anlamına gelir.

“Almanya'nın Sonraki Top Modeli” nin (Çarşamba ve Perşembe, 20:15, Prosieben veya Joyn) en çok beklenen görünümü beklemede. Moderatör Heidi Klum (51) büyük tip türünü müjdeliyor. Sizin tarafınızda: Geçmişini eğitimli bir kuaför olarak açıklayan moderatör Klaas Heufer-I-Imlauf (41). Radikal değişiklikler yoğun duyguları tetikler. Adaylar kendilerini podyumda yeni bir kisvede sunuyorlar – ancak dördü şovdan ayrılmak zorunda.

REKLAMCILIK

Radikal kesim Zoe'yi şok durumunda hareket ettirir

“GNTM” modellerini heyecanlandırma isteğinin yıllık sorunu. Duygular uzantı umudu ve radikal kesim korkusu arasında dalgalanır. Beş katılımcı kurtulurken, Heidi ve yıldız stilisti Wendy Iles kendilerini diğer adaylara ayırıyor. Zoe (19) dönüşümü özellikle sert yaşar: sarışın yele cesur bir kısa saç kesimine yol açar. Gözyaşlarından şöyle diyor: “Kısa saç, kardeşime benziyorum.”

REKLAMCILIK

Magdalena'nın sert dönüşümü

Magdalena (21), Klaas Heufer-Imlauf (41) uzmanlığını getirdiğinde özellikle gergindir. Onun yeterliliği: Bununla birlikte, profesyonel bir uygulamayı takip etmeyen kuaför eğitimini tamamladı. Moderatör göz kırpmasıyla itiraf ediyor: “Beş ya da altı yıl önce birkaç komşu çocuğu kestim. Model Magdalena (21), Klaas uzun, koyu saçlarının büyük bir bölümünü kestiğinde şok oldu:” Artık kendimi tanımıyorum. “Heidi, görünüşünü” güzel bir şey bulur. “

REKLAMCILIK

Sinema ve TV alanından daha fazlası

GNTM durumunda şok olan modeller: aniden prosieben moderatörü makas kullanıyor

Perşembe,, 06.03.2025 | 20:21

“Hartz ve Sıcak” Yasemin ve Maik ölümcül tehlike altında

Perşembe,, 06.03.2025 | 19:26

Prosieben Kaperte Ard ve ZDF gösteriyor: Medya kütüphaneleri üzerindeki anlaşmazlık sona erdi

Perşembe,, 06.03.2025 | 19:24

Stefan Raab için acı dedikodu: TV izleyicileri onu cezalandırıyor

Perşembe,, 06.03.2025 | 19:24

Leyla Lahouar “Let's Dans” geri dönüşünü kutlamak istiyor, ama: “Vücut kırıldı, kafa sıkı”

Perşembe,, 06.03.2025 | 19:15

“Hartz ve Warm” -Petra 4000 Euro Kira Borçuna Dayalı Yeni Bir Daire İstiyor

Perşembe,, 06.03.2025 | 19:14

Strange Macke: “Hadi Dance” Jüri Joachim Llambi Sock-Tick'i itiraf ediyor

Perşembe,, 06.03.2025 | 19:10

Joe Pantoliano: “Matrix” kötü adam “The Last of Us”

Perşembe,, 06.03.2025 | 17:30

İkinci “Love Island VIP” Rölesi: Ünlü Singles Wanted

Perşembe,, 06.03.2025 | 14:31

Mario Basler sadece AfD söylentileri hakkında gülebilir: “Almanya'dan uzak”

Perşembe,, 06.03.2025 | 13:14

Önde gelen tasarımcı dönüşümleri tanır

Joko Winterscheidt (46) ve Klaas Heufer-Imlauf ile TV yapımında “Düello Çevresinde Düello” nda bir mola verdikten sonra belirleyici podyum sunumu takip ediyor. Michelle Obama (61) ve Beyoncé (43) için kreasyonlarıyla tanınan ünlü Norveç moda tasarımcısı Peter Dundas (56), performansları değerlendiriyor. Jules (21) Sarışın'dan Braun'a geçiş ve Magdalena ve Zoe'nin kısa saç stilleri tasarımcıyı etkiliyor. Jule, açılış yürüyüşünün onurunu alırken, Zoe sona eriyor. Dundas kendinden emin, dinamik görünümler istiyor – herkesin büyümediği bir zorluk.

REKLAMCILIK

Podyum belirleyici bir sınav haline gelir

Jules'in umut verici başlamasından sonra Lucia (21) başını belaya sokar. Ayakkabıları tekrar tekrar elbisesinin trenine yakalandı, bu da güvensiz bir yürüyüşe yol açıyor. Jule, aksilikleri iyi abarttığına ikna oldu. Sonuçta, 2025'te bir “GNTM” kazanan olmak istiyor. Ancak Heidi onu onaylıyor: “Maalesef bu hafta solgun kaldın.” Lucia ayrılıyor ve “kızlarını” tamamen özlüyor. Natali (25) aynı kaderi yaşar. Tasarımcı Dundas ayrılışını haklı çıkarıyor: “Podyumda bir dansçı olduğunuzu daha fazla hissettim. Bugün en iyi modele geçmeyi başaramadınız.”

REKLAMCILIK

REKLAMCILIK

Canel, tökezleyen blok tuzağında ustalaşmanın en iyi yoludur

Heidi Klum'dan özel bir övgü bir kez daha model profesyonel Katrin (56): “Gruptaki en güçlüsünüz.” Kızı Lulu (32) ile birlikte bir tur alır. Heidi ayrıca Canels (26) podyum performansından etkileniyor. Heidi, elbisesinin zorlu sürüklemesiyle nasıl başa çıktığını etkiliyor “ve hala hızlandı”: “Bugün en iyisiniz.” Diğer iki model için ise “GNTM” çıkıyor. Valeria (21) podyumdaki gerginliğini sallayamaz ve Heidi'den bir fotoğraf alamaz. Heidi'ye göre, “Solucan” da Stellas'taydı (23) Yürüyüş: “Çok seksisin, ama bugün görev bu değildi.” Ve tasarımcı Dundas ekliyor: “Çok güzelsin. Yürüyüşünü daha iyi isterdim.” Yaklaşık dört model, bir sonraki “GNTM” haftasına gidiyor.